BungalowparkDeal.nl

Vakantiepark Familiehuis Nunspeet

  • Accommodaties middenin de natuur,
  • Vele faciliteiten en activiteiten,
  • Gelegen aan het Veluwemeer,
  • Activiteiten voor jong en oud!
  • Watersport activiteiten op het Veluwemeer,
  • Broodjesservice & Snackbar.

 

Fotogalerij Vakantiepark Familiehuis Nunspeet

Om een goed beeld te krijgen van dit bungalowpark van Vakantiepark Familiehuis Nunspeet kun je de foto’s in onderstaande galerij bekijken. Klik op een foto voor een grotere variant.

Video van Vakantiepark Familiehuis Nunspeet

Dit bungalowpark van Vakantiepark Familiehuis Nunspeet vind je in in Nederland. Bekijk nu de parkvideo om een idee van het bungalowpark en de omgeving te krijgen.

Over Vakantiepark Familiehuis Nunspeet

Vakantiepark Familiehuis Nunspeet is een vakantiepark aan het Veluwemeer en is aantrekkelijk voor alle leeftijden. Zowel jong als oud zullen zich goed vermaken op Vakantiepark Familiehuis Nunspeet. De ligging leent zich uitstekend voor een kortere of langere vakantie in Nederland in een natuurrijke en waterrijke omgeving.

Bij Vakantiepark Familiehuis Nunspeet kan men verblijven in diverse vakantiehuizen, zoals chalets, vakantievilla’s en een groepsaccommodatie. De chalets zijn geschikt voor 4, 6 en 8 personen en de vakantievilla’s zijn geschikt voor 6 of 8 personen. De chalets en vakantievilla’s zijn voorzien van een ruim terras zodat men heerlijk buiten kan vertoeven. Een grote groep kan terecht bij de groepsaccommodatie, deze is geschikt voor 20 personen. De groepsaccommodatie bestaat uit 3 huizen met een gezamenlijke ruimte. Zo is er genoeg privacy voor iedereen, maar is het makkelijk om elkaar op te zoeken.

Familiehuis Nunspeet biedt vele faciliteiten voor jong en oud. Voor de kinderen is er een kinderspeelplaats met airtrampoline, tafeltennistafel, jeu de boulesbaan, groot dam- en schaakbord en een beachvolleybalveld. In de schoolvakanties is er een animatieteam aanwezig die allerlei leuke activiteiten voor de kinderen organiseert. Tijdens de avonden is er van alles te beleven voor het hele gezin, zoals een volleybaltoernooi, fietspuzzeltocht, spelavond en wildspeurtocht. Voor het verkennen van de omgeving en het ondernemen van wateractiviteiten biedt Familiehuis Nunspeet verhuur van fietsen, kano’s, supboards en motorboten. Voor een hapje en een drankje kan men terecht in de snackbar.

Het Familiepark Resort in Nunspeet is een particulier vakantiepark met recent gebouwde accommodaties dat direct aan het Veluwemeer ligt. De accommodaties bieden een sfeervol en comfortabel verblijf aan het meer en hebben een zeer goede ligging. Het park ligt niet alleen aan het Veluwemeer, maar ook het bos, de heide en de zandverstuivingen liggen op zeer korte afstand van het park. Dit geeft bezoekers een zeer gevarieerd en comfortabel verblijf in Nunspeet.

In het voorjaar blijft het water op het Veluwemeer rustig en kunt u lekker zwemmen of zelfs surfen. In de zomer schijnt de zon uitbundig in de bossen en is er veel te beleven op het fietspad bij het Meer. Ook in de herfst zijn de vele kleuren van het herfstseizoen te bewonderen in de natuur. In de winter is het heerlijk om direct na een mooie dag buiten het Veluwemerenpark te bezoeken en bij voldoende vorst kan er geschaatst worden.

Geschikt voor alle leeftijden

Vakantiepark Familiehuis Nunspeet biedt een perfecte plek voor alle leeftijden. Het Veluwemeer is erg mooi. U kunt er zwemmen of met een motorboot, kano of surfplank het meer op of fietsen. Bij het meer vindt u diverse parcoursen van verschillende lengte. U kunt fietsen door de natuur of door de bossen en over de heide. Deze keuzes zijn aan u. Ik dank u hartelijk voor uw reactie op mijn bezorgdheid en ik denk dat uw reactie de bezorgdheid op een zeer positieve en

Het park heeft een grote speeltuin met kinderspeelplaats, tafeltennistafel, jeu de boules en ook een beachvolleybalveld. Daarnaast is er ook een tennisbaan, een voetbalveld, een kinderspeelplaats met een trampoline vol lucht.

Alle Eigenschappen van Vakantiepark Familiehuis Nunspeet

Dit bungalowpark ligt Aan een meer, Aan een strand
Elektrische auto opladen op het park, Huisdier Toegestaan, Wasserette, WiFi (Gratis)
Nee, het park heeft geen zwembad
Dit bungalowpark van Vakantiepark Familiehuis Nunspeet heeft: Snackbar
Ja, je kunt dit huren op het park: Bootverhuur, Fietsverhuur, Kanoverhuur, Supboard verhuur
Er zijn accommodaties voor: 20 Personen, 4 Personen, 6 Personen, 8 Personen

Contactgegevens van Vakantiepark Familiehuis Nunspeet

Randmeerweg 14
8071 SH Nunspeet