BungalowparkDeal.nl

Vakantiepark Drouwenerzand

  • Weinig faciliteiten op het park zelf,
  • Gratis toegang tot naastgelegen attractiepark,
  • Mooie accommodaties: boomhut, lodge, bungalows, hotel.

Fotogalerij Vakantiepark Drouwenerzand

Om een goed beeld te krijgen van dit bungalowpark van Vakantiepark Drouwenerzand kun je de foto’s in onderstaande galerij bekijken. Klik op een foto voor een grotere variant.

Video van Vakantiepark Drouwenerzand

Dit bungalowpark van Vakantiepark Drouwenerzand vind je in in Nederland. Bekijk nu de parkvideo om een idee van het bungalowpark en de omgeving te krijgen.

Over Vakantiepark Drouwenerzand

In Camping – Bungalowpark het Drouwenerzand kunnen consumenten genieten van een vakantie in een bungalow, camping of hotel. De verschillende accommodaties bevinden zich in hetzelfde vakantiepark en bieden tevens toegang tot het attractiepark Drouwenerzand.

Drouwenerzand.nl is voornamelijk gericht op gezinnen met kinderen in de basisschoolleeftijd. Het attractiepark Drouwenerzand heeft naast attracties ook een unieke all-in formule; snacks, frites, dagsoep, vers fruit, koffie, thee en ranja is onbeperkt verkrijgbaar. Dit maakt dat de vakanties niet alleen heel plezierig zijn, maar ook heel voordelig! Het vakantiepark is gelegen in een bosrijke omgeving te midden van uiteenlopend natuurschoon. Denk hierbij aan hunebedden aangrenzend aan het park en rondom het park. Hunebedhoofdstad Borger is op 2 km afstand. Bos, heide en zwemplassen zijn binnen handbereik met fiets- en wandelroutes. In het laagseizoen worden bungalows ook aangeboden voor tijdelijke woonruimte.

Er zijn hiervoor verschillende mogelijkheden voor accommodaties, waaronder het huren van een accommodatie inclusief eigen badkamer, of u kunt verblijven in Hotel Drouwenerzand, waar zowel de faciliteiten als de locatie zijn inbegrepen

Als je een glamping fanaat bent, bezoek dan onze Woud en Danny’s Glamping Lodges. Elk heeft een schommelbank op de veranda en een comfortabel king-size bed. Er zijn ook Kasteel en Saloon lodges die een queen-size bed combineren met glamping voorzieningen, compleet met toegang tot Saloons en het Pretpark.

Hoewel de boomhut deel uitmaakt van het TV-programma “de NPO boomhut battle”, valt hij op en kan hij gebruikt worden als gastenverblijf, in het bos of als picknickplaats. Het omvat altijd een toegang tot het pretpark, heerlijk eten voor de volgende ochtend, en een comfortabele loungebank in ruime en aangename keuken.

De vakantiewoningen variëren in prijs van goedkoop tot zeer duur en hebben een verscheidenheid aan kenmerken, zoals open-ruimte, woonkamer, slaapkamer, woonkamer, keuken, enz.

Attractiepark Drouwenerzand: Inclusief toegang Attractiepark

Alle huizen vanaf 4 personen zijn inclusief de toegang tot het Attractiepark! Zoals je weet kent het Attractiepark een all-in formule wat betekent dat je, zonder te betalen, kunt genieten van vers fruit, diverse belegde broodjes, frites, snacks, verse dagsoep, koffie, thee, limonade en softijs! Dat heet vakantie!

Toegang Attractiepark vanaf de aankomstdag 13.00 uur tot en met de vertrekdag.

Alle Eigenschappen van Vakantiepark Drouwenerzand

Dit bungalowpark ligt Aan een attractiepark, In het bos
Huisdier Toegestaan, Wasserette, WiFi (Gratis)
Nee, het park heeft geen zwembad
Dit bungalowpark van Vakantiepark Drouwenerzand heeft: Restaurant
Ja, je kunt dit huren op het park: Fietsverhuur
Er zijn accommodaties voor: 2 Personen, 4 Personen, 5 Personen, 6 Personen, 7 Personen, 8 Personen

Contactgegevens van Vakantiepark Drouwenerzand

Gasselterstraat 7
9533 PC Drouwen