BungalowparkDeal.nl

Vakantiepark De Lochemse Berg

Vakantiepark De Lochemse Berg is een prachtig gelegen park met nieuwe luxe lodges in het hart van de Gelderse Achterhoek. De percelen zijn ruim, groen en bieden veel privacy om optimaal te kunnen genieten van de rust en het natuurschoon.

  • Wifi,
  • Boslocatie,
  • Waterlocatie,
  • Parkeren bij accommodatie.

Fotogalerij Vakantiepark De Lochemse Berg

Om een goed beeld te krijgen van dit bungalowpark van BoekUwBuitenhuis.nl kun je de foto’s in onderstaande galerij bekijken. Klik op een foto voor een grotere variant.

Video van Vakantiepark De Lochemse Berg

Dit bungalowpark van BoekUwBuitenhuis.nl vind je in in Nederland. Bekijk nu de parkvideo om een idee van het bungalowpark en de omgeving te krijgen.

Over Vakantiepark De Lochemse Berg

Vakantiepark De Lochemse Berg is een prachtig park met leuke mooie lodges midden in de Gelderse Achterhoek. Deze huisjes zijn groen, ruim en hebben veel privacy, waardoor het gemakkelijk is om volop te genieten van de rust en natuurschoon van het park.

De Lochemse Berg

Lochem is een mooi stadje. Het platteland hier is perfect om te fietsen en te wandelen. Er zijn bossen, weilanden, rivieren en oude boerderijen die voor mooie landschappen zorgen. Maar ga ook eens naar de Zutphen of de Doetinchem om lekker eten te halen en een terrasje te pakken. En het is een prima plek om wijn te halen; de Achterhoek heeft verschillende wijnboeren!

Wat zijn de activiteiten op De Lochemse Berg?

De Lochemse Berg is bij uitstek geschikt voor een romantische vakantie. U zit in een luxe bungalow en vlakbij het prachtige Coulisselandschap aan haar voeten voor de activiteiten die u wilt ondernemen. De kavels zijn groot genoeg om ook kinderen en kleinkinderen bij uw gezin te kunnen hebben. Het is een geweldige plek voor ouders en kinderen om samen van hun vakantie te genieten.

Het vakantiepark De Lochemse Berg heeft een receptie waar bezoekers zich kunnen aanmelden. Als u op zoek bent naar meer vertier, kunt u hiervoor naar het strand gaan. Denk aan ontspannen en genieten van vissen, of als u liever een lange strandwandeling maakt. Woont u in de omgeving en brengt u het weekend liever binnenshuis door, maak dan een wandeling langs de rivier de Berkel. Vermaak u door te fietsen door de prachtige streek met zijn pittoreske kastelen en landgoederen gebied.

U verblijft in luxe comfortabele bungalows die van alle gemakken zijn voorzien. Er zijn verschillende soorten bungalows, afhankelijk van hoe ze er aan de buitenkant uitzien. Van binnen hebben ze een prachtig interieur. De bungalow is zeer ruim. De ligging is erg goed voor een ontspannen vakantie! Het grote raam geeft je een heerlijk gevoel van binnen en buiten! Een mooi terras maakt ook deel uit van de woning!

Alle Eigenschappen van Vakantiepark De Lochemse Berg

Dit bungalowpark ligt In het bos
Jammer, dit bungalowpark heeft geen horeca op het park. Misschien wil je liever andere bungalowparken vergelijken?

Contactgegevens van Vakantiepark De Lochemse Berg

Tusselerdijk 4
7241 PZ Lochem