BungalowparkDeal.nl

Sunparks Oostduinkerke aan Zee

  • Subtropisch zwembad met glijbaan en golfslagbad.
  • Wellness met verschillende sauna’s, baden en massages.
  • Vlak bij het Noordzeestrand van Nieuwpoort.
  • 15 minuten rijden van Plopsaland De Panne en 50 minuten rijden van Bellewaerde.
  • Comfortabele vakantiehuizen

Fotogalerij Sunparks Oostduinkerke aan Zee

Om een goed beeld te krijgen van dit bungalowpark van Sunparks kun je de foto’s in onderstaande galerij bekijken. Klik op een foto voor een grotere variant.

Video van Sunparks Oostduinkerke aan Zee

Dit bungalowpark van Sunparks vind je in in België. Bekijk nu de parkvideo om een idee van het bungalowpark en de omgeving te krijgen.

Over Sunparks Oostduinkerke aan Zee

Sunparks Oostduinkerke aan Zee is een autovrij vakantiepark bij Oostduinkerke. Een heerlijke manier om de dag door te brengen is zonnebaden op het strand, waar garnalenvissers bezig zijn. Altijd wat te zien!

Het is een ervaring die je nergens anders kunt krijgen. Wandel in Nieuwpoort over de pier en slenter langs het Westerstaketsel. Geniet de rest van de dag bij je accommodatie op Sunparks Oostduinkerke aan Zee.

Wat zijn de activiteiten in Oostduinkerke aan Zee?

Het waterpark biedt uren waterpret voor het hele gezin. Het heeft de Black Hole glijbaan, het strand, een golfslagbad, een stroomversnelling, en een buitenzwembad. De kleinste gasten zullen genieten van het baby- en kinderbad met de leuke glijbaan en vrolijke fonteinen, terwijl de kinderen zich vermaken in het buitenbad en de volwassenen ontspannen in de wellnessruimte.

Wat kun je doen op vakantie tijdens de feestdagen? Na de pret in het waterpark is er een breed scala aan activiteiten voor de kinderen. Je kunt je vermaken met sport of de kids club. Als u van vissen houdt, kunt u uw hengel uitwerpen of naar de golfbaan.

De prachtige stranden, het zwemmen en de zon maken je hongerig. Dus laten we gaan naar een leuke bar. Wil je genieten van je vakantie in je eigen ruime vakantie villa met barbecue? Dit is een geweldige plek voor een drankje of om een hapje te eten. Boodschappen kunt u doen in een supermarkt op het park. En u heeft een heel fijn vakantiehuis. U heeft twee mogelijkheden van villa’s: een selecte en een exclusieve villa. U kunt kiezen tussen een vakantiehuis of een villa.

Alle Eigenschappen van Sunparks Oostduinkerke aan Zee

Dit park heeft niet een speciale ‘ligging’.
Het park heeft: Binnenzwembad, Bubbelbad, Buisglijbaan, Buitenzwembad, Golfslagbad, Kinderbad, Kinderglijbaan, Open Glijbaan, Peuterbad, Stroomversnelling, Subtropisch Zwembad
Dit bungalowpark van Sunparks heeft: Grand Café, Italiaans Restaurant, Restaurant, Snackbar, Supermarkt
Ja, je kunt dit huren op het park: Fietsverhuur, Skelter Verhuur
Er zijn accommodaties voor: 2 Personen, 3 Personen, 4 Personen, 6 Personen, 8 Personen

Contactgegevens van Sunparks Oostduinkerke aan Zee

Polderstraat 158
8670 Oostduinkerke