BungalowparkDeal.nl

Roompot Zeebad

Vlak naast de Zeeuwse badplaats Breskens ligt het ruim opgezette vakantiepark Zeebad. Met uitgebreide (indoor)faciliteiten voor jong en oud hoeft niemand zich hier te vervelen.

  • Overdekt zwembad,
  • Afstand tot strand: 1000 m
  • Vlak bij België.

 

Fotogalerij Roompot Zeebad

Om een goed beeld te krijgen van dit bungalowpark van Roompot kun je de foto’s in onderstaande galerij bekijken. Klik op een foto voor een grotere variant.

Video van Roompot Zeebad

Dit bungalowpark van Roompot vind je in in Nederland. Bekijk nu de parkvideo om een idee van het bungalowpark en de omgeving te krijgen.

Over Roompot Zeebad

Strandpark Breskens, Scheldeveste en Fort Soleil zijn drie aparte parken. Het park biedt een knusse huttenlodge of modern waarin u verblijft in uw eigen bungalow huisje midden in Zeeland. Op Roompot Zeebad is er een jachthaven, tennis/sport, zwembad en een sporthal voor jong en oud zijn er volop spannende activiteiten. op Roompot Zeebad is genoeg te ontdekken, een ideaal gebied om van uw vakantie te genieten.

Activiteiten in de omgeving zijn onder andere:

  • Het Zwin,
  • Antwerpen,
  • Knokke,
  • De dierentuin in Antwerpen.

Vanuit uw villa, gelegen op een uniek locatie, loopt u zo naar het parkcentrum waar u samen met uw gezelschap kunt genieten van een heerlijke pizza. Hier kunt u tijdens uw verblijf met uw gezelschap op het terras een onvergetelijke pizza verorberen. Op ons park aan zee wordt u vermaakt door overdekte zwembaden en tennis/sportzalen. En de natuurlijke schoonheid van het park zal u en uw familie en vrienden gedurende uw hele vakantie bezig houden.

Het landschap van de Breskens zee stranden is heel divers. Ze liggen aan de rand van het strand, veilig in elk seizoen! De stranden van Breskens zijn onderscheiden met de Blauwe Vlag, wat aangeeft dat het overzichtelijke en veilige jachthavens en stranden zijn. In de directe omgeving vindt u historische stadjes, musea en natuurlandschap.

Alle Eigenschappen van Roompot Zeebad

Dit bungalowpark ligt Aan een strand, Aan een zee
Elektrische auto opladen op het park, Wasserette
Het park heeft: Binnenzwembad, Kinderbad, Peuterbad
Dit bungalowpark van Roompot heeft: Restaurant, Snackbar
Ja, je kunt dit huren op het park: Fietsverhuur
Er zijn accommodaties voor: 2 Personen, 4 Personen, 6 Personen, 8 Personen

Contactgegevens van Roompot Zeebad

Nieuwesluisweg 1
4511 RG Breskens