BungalowparkDeal.nl

Roompot Zandvoort

  • Luxe lodges,
  • 80 meter van het strand,
  • Gratis sport en animatie,
  • Bruisende omgeving.

Fotogalerij Roompot Zandvoort

Om een goed beeld te krijgen van dit bungalowpark van Roompot kun je de foto’s in onderstaande galerij bekijken. Klik op een foto voor een grotere variant.

Video van Roompot Zandvoort

Dit bungalowpark van Roompot vind je in in Nederland. Bekijk nu de parkvideo om een idee van het bungalowpark en de omgeving te krijgen.

Over Roompot Zandvoort

Als je op je tenen gaat staan, kun je de zee zien. Draai je om en verderop ligt het Formule 1-circuit. In Zandvoort komt alles samen: ontspanning, natuur en avontuur. Uw vakantiehuis is een resort van topklasse. Vandaag kunnen we genieten van uw vakantiehuis op: modern en volledig ingericht. Uw vakantiehuis is een moderne toplocatie, volledig ingericht en van alle gemakken voorzien, terras voor de deur. Wat zouden we kunnen doen om uw eetlust te stillen? Wat zouden we kunnen doen om uw ziel te prikkelen? Het strand is om de hoek, de renbaan is verderop, de bibliotheek op het park is aan de hoofdweg, de brasserie is om de hoek.

Waar liggen de populairste badplaatsen van Nederland?

U kunt het bruisende hart van Noord-Holland verkennen. Zandvoort is de populaire badplaats waar het leven nooit stilstaat. Het is een favoriete bestemming voor mensen die zich willen vermaken aan het strand en watersporten. In de sfeer van de badplaats kunt u genieten van een drankje of gaan watersporten. Wandel over de duinen of verken het mooie strand of loop door de VVV. In Haarlem en op tien kilometer afstand ligt het centrum met vele leuke winkels en gezellige terrasjes. Maak een dagtocht in Zandvoort. Maak optioneel een wandel- of fietstocht door de omgeving.

Zandvoort ligt aan de westkust van Noord-Holland in de badplaats met een eigen strand. Ideaal! Slechts een paar minuten lopen, en het voelt alsof je met je voeten in het zandstrand staat. Daar kun je zwemmen, de zee in wandelen, surfen of om te suppen. Als het gaat om het organiseren van evenementen zoals het zandsculpturen festival, het Zandvoort Circuit en meer kun je in Zandvoort prima terecht.

Wat te doen bij Qurios Zandvoort

De locatie is de belangrijkste reden waarom bezoekers altijd voor deze plek kiezen Hier kunt u de frisse zeelucht voelen terwijl u op het strand bent!

Plezier in alle leeftijdsgroepen is het speelterrein en in de vakanties biedt Qurios Zandvoort een animatieprogramma. Voor mensen op de fiets is het een prima manier om de omgeving te verkennen. Vraag naar huurfietsen bij de receptie.

Haarlem is de stad van de grote kerk, de drukke zaterdagmarkt en de vele terrasjes. Haarlem wordt vaak de stad van de grote kerk genoemd, vanwege haar beroemde Haarlem is altijd de winnaar van de winnaar van de Holland Cup, de traditionele wedstrijd. Het racecircuit van Zandvoort ligt vlakbij. Op het circuit zijn verschillende mogelijkheden om in om zelf op het circuit te rijden.

Na een dag op het strand is het heerlijk om thuis te komen in de koele cottages. De cottages zijn van alle moderne gemakken voorzien en hebben grote ramen waardoor u een heerlijk binnen-buiten gevoel krijgt.

Alle Eigenschappen van Roompot Zandvoort

Dit bungalowpark ligt Aan een strand, Aan een zee
Het park heeft: Geen zwembad
Dit bungalowpark van Roompot heeft: Snackbar
Ja, je kunt dit huren op het park: Fietsverhuur
Er zijn accommodaties voor: 18 Personen, 4 Personen, 6 Personen, 8 Personen

Contactgegevens van Roompot Zandvoort

Boulevard Barnaart 30
2041 JA Zandvoort