BungalowparkDeal.nl

Roompot Weerterbergen

Vakantiepark Weerterbergen is een veelzijdig familiepark op een prachtige locatie in het midden van Limburg.

  • Autovrij,
  • Recreatiemeer,
  • Familiepark,
  • Zwemparadijs.

Fotogalerij Roompot Weerterbergen

Om een goed beeld te krijgen van dit bungalowpark van Roompot kun je de foto’s in onderstaande galerij bekijken. Klik op een foto voor een grotere variant.

Video van Roompot Weerterbergen

Dit bungalowpark van Roompot vind je in in Nederland. Bekijk nu de parkvideo om een idee van het bungalowpark en de omgeving te krijgen.

Over Roompot Weerterbergen

Weerterbergen is een geweldig familie recreatiepark met veel activiteiten om een gezin te vermaken. Met de Limburgse steden gemakkelijk bereikbaar en dicht bij andere bezienswaardigheden, is het een ideaal familie-uitje.

Uitstekende accommodaties

Vakantiepark Weerterbergen heeft verschillende type accommodaties beschikbaar. Het biedt ruimte aan gezinnen met jonge kinderen. Bungalows met boxsprings bieden plaats aan een variërend aantal personen. De meest elegante accommodaties bieden alle voorzieningen die een vakantiehuis te bieden heeft.

Geniet je van wat extra rust en zorgeloos wandelen en buiten spelen? Geen probleem! Een groot deel van ons park is volledig autovrij. Op wisseldagen mogen automobilisten het park in. Dat is wel zo prettig, als ze bagage kunnen in- en uitladen.

Wij bieden faciliteiten op Vakantiepark Weerterbergen

Vakantiepark Weerterbergen ligt aan een meer en biedt gasten van alle leeftijden een breed scala aan recreatiemogelijkheden. Het maakt niet uit of u gaat zwemmen, plezier beleeft op de bowlingbaan of een waterfiets, fiets of ski’s huurt op het meer. Met de vele faciliteiten die hier aanwezig zijn, zult u het gemakkelijk vinden om uw eigen Weerterbergen herinneringen te creëren.

Omgeving van Weerterbergen

Roompot Vakantiepark Weerterbergen met een bos in de omgeving, heeft de bezoeker heel wat te bieden. Zo heeft het een prachtige natuur, drukke steden en is er van alles te doen.

Weert is een gemeente gelegen in Limburg, in het westen van Limburg, en op korte afstand van de grens van de provincies Noord-Brabant en Limburg. Vanwege de korte afstanden tot de provinciale en rijksgrens, wordt Weert ook wel “de poort naar Limburg” genoemd.

Weert

Weert is een mooie en levendige stad, omgeven door aantrekkelijke natuur, rust en vrijheid. De stad zelf heeft een gezellige binnenstad met vele mooie monumenten en een verscheidenheid aan musea. Binnen de sfeervolle stad is het middeleeuwse stratenpatroon nog goed herkend aan de prachtige puntgevelhuizen of grachten. Het pronkstuk van de stad is de St. Martinuskerk in het hart van de stad. De kerk is uniek en haar schoonheid is goed erkend in Nederland. De kerk is gebouwd in de 17e eeuw en is de hoofdkerk geworden van het katholieke stadsgebied. Ongeveer 10 keer per jaar is er de mogelijkheid om de toren te beklimmen.

Natuur

Dit mooie en aantrekkelijke gebied is in zijn natuurlijke staat, met heuvels en een bosgebied als omgeving. Het gebied wordt nog aantrekkelijker doordat het stuifzand u een prachtig landschap biedt. Ook de veranderende zandheuvels van de duinen zorgen voor een prachtig uitzicht en een landschap dat voortdurend verandert. Voor de echte natuurliefhebbers kunt u ook naar de verschillende natuurparken ‘de Maasduinen’ en ‘de Groote Peel’ en de verschillende natuurplekjes.

Alle Eigenschappen van Roompot Weerterbergen

Dit bungalowpark ligt Aan een meer, Aan een strand
Autovrij, Elektrische auto opladen op het park, Wasserette, WiFi (Gratis)
Het park heeft: Binnenzwembad, Buitenzwembad, Kinderbad, Peuterbad, Subtropisch Zwembad
Dit bungalowpark van Roompot heeft: Italiaans Restaurant, Pannenkoekenrestaurant, Restaurant, Snackbar, Supermarkt
Ja, je kunt dit huren op het park: Bolderkar Verhuur, Fietsverhuur, Kanoverhuur, Waterfiets Verhuur
Er zijn accommodaties voor: 10 Personen, 14 Personen, 18 Personen, 24 Personen, 4 Personen, 6 Personen, 8 Personen

Contactgegevens van Roompot Weerterbergen

Trancheeweg 7
6002 ST Weert