BungalowparkDeal.nl

Roompot Waterstaete Ossenzijl

Weerribben-Wieden is een heerlijke vakantiebestemming die rust en ruimte uitstraalt.

  • Villa’s aan het water,
  • Aanlegsteiger mét sloep,
  • Grenzend aan natuurgebied.

Fotogalerij Roompot Waterstaete Ossenzijl

Om een goed beeld te krijgen van dit bungalowpark van Roompot kun je de foto’s in onderstaande galerij bekijken. Klik op een foto voor een grotere variant.

Video van Roompot Waterstaete Ossenzijl

Dit bungalowpark van Roompot vind je in in Nederland. Bekijk nu de parkvideo om een idee van het bungalowpark en de omgeving te krijgen.

Over Roompot Waterstaete Ossenzijl

Weerribben-Wieden is een heerlijke vakantiebestemming die rust en ruimte uitstraalt. Als u een goede vissersboot heeft, kunt u vissen aan het water, bij een van de meren, waar de vissers vissen, prachtige landschappen zijn er te ontdekken op het Friese water. Van april tot oktober, zal het u gemakkelijk gemaakt worden heeft u zelfs een boot bij uw huurvilla.

Het park, Waterstaete Ossenzijl, is gelegen in het gebied van de Friese wateren en ligt aan de poort van het nationaal park. Roompot Waterstaete Ossenzijl is nieuw ontwikkeld en ligt aan de rand van het natuurgebied dat Nationaal Park “Weerribben-Wieden” wordt genoemd. Een paar honderd meter van het park ligt het dorp “Ossenzijl” waar u de prachtige buurtsuper vindt, heerlijke restaurants en een dorpscentrum. In “Ossenzijl” ligt het water van de Linde op een paar honderd meter afstand en de vaargeul geeft toegang tot de Friese wateren. De villa’s van het park zijn gelegen aan het water en hebben een mooi uitzicht op het natuurgebied

Een plek om verliefd op te worden

Als u deze reis boekt, hebt u een enorme keuze aan dingen die u kunt doen, plaatsen om naartoe te gaan en plaatsen om te verblijven. Als u van een auto houdt, kunt u uw eigen route kiezen. U zult genoeg te doen hebben voor het hele gezin. U kunt ontbijten op het terras of in de tuin, uw plannen bepalen en bedenken waar u in de omgeving zult zijn om vrienden te ontmoeten als u niet op de tour bent.

Wees voorbereid op de wereld

Ooit in Weerribben-Wieden geweest? Misschien één keer. Dan zult u aangenaam verrast zijn. Ik ben ervan overtuigd dat degenen die dit prachtige gebied hebben bezocht, nu al een idee hebben dat ze nog een keer terug willen komen.

Hier begint het avontuur. Zeilen is nog nooit zo afwisselend en zo spannend geweest. En krijgt u het warm- neem dan een duik! Sommige plekken zijn speciaal ingericht om te zwemmen. Hier is pure voldoening, van minuut tot minuut.

Alle Eigenschappen van Roompot Waterstaete Ossenzijl

Dit bungalowpark ligt Aan een meer
Jammer, dit bungalowpark heeft geen horeca op het park. Misschien wil je liever andere bungalowparken vergelijken?
Ja, je kunt dit huren op het park: Fietsverhuur
Er zijn accommodaties voor: 12 Personen, 4 Personen, 6 Personen, 8 Personen

Contactgegevens van Roompot Waterstaete Ossenzijl

Waterstaete 2
8376 JA Ossenzijl