BungalowparkDeal.nl

Roompot Waterpark Terkaple

Wie aan Fryslân denkt, ziet grenzeloze, groene weiden, grazende koeien en oneindig kabbelend water met in de verte een groep witte zeilen.

  • Woningen aan het water
  • Eigen aanlegsteiger
  • Natuur- en watersport

Fotogalerij Roompot Waterpark Terkaple

Om een goed beeld te krijgen van dit bungalowpark van Roompot kun je de foto’s in onderstaande galerij bekijken. Klik op een foto voor een grotere variant.

Video van Roompot Waterpark Terkaple

Dit bungalowpark van Roompot vind je in in Nederland. Bekijk nu de parkvideo om een idee van het bungalowpark en de omgeving te krijgen.

Over Roompot Waterpark Terkaple

Vakantiehuis Terkaple is een perfect vakantieparadijs voor gezinnen met kinderen, maar ook voor watersporters. Het is gelegen aan het einde van een scheepvaartroute waardoor waardoor het zeer, zeer, rustig is. Daarom is Waterpark Terkaple een perfecte uitvalsbasis voor watersporters en gezinnen met kinderen. Elk vakantiehuis is omgeven door een veranda die direct boven het water loopt en elk heeft zijn eigen aanlegsteiger waar u uw eigen boot kunt meebrengen of een boot kunt huren. U kunt diverse steden in de regio bezoeken in de buurt: Leeuwarden, Sneek of Joure.

Als je aan Friesland denkt, zie je water dat altijd lijkt te kabbelen en dat altijd omgeven is geweest door een groen landschap en koeien die altijd grazen.

Waterpark Terkaple ligt op slechts 15 minuten afstand van de Terkaplester poelen. Het ligt tussen de groene graslanden. U kunt middeleeuwse boerderijen bezoeken. U kunt ook gaan zeilen en u laten inspireren door de natuur.

In Roompot Waterpark Terkaple op het Friese platteland ligt een luxe en ruim opgezet vakantiepark dat u hier kunt reserveren, zowel vanuit een hotelletje als vanuit een villa. Hier kunt u met een bootje een tochtje maken door de Terkaplester plassen, die deel uitmaken van het Sneekermeergebied, of genieten van een rustig drankje op het terras voor een meer rustige vakantie.

Watersport is een bijzonder goede manier om van de omgeving te genieten. De beste manier om Friese meren, zoals Joure, Grou of Sneek, te bezoeken zijn boottochtjes vanuit Roompot Waterpark in Terkaple. Een ander leuk uitje voor de kinderen is het Fries Natuurmuseum in Leeuwarden of het Scheepvaartmuseum in Sneek. Het Jopie Huisman-museum in Workum heeft een aantal interessante tentoonstellingen voor kinderen. Het Woudagemaal, gelegen in Lemmer, is het grootste gemaal ter wereld en draait uitsluitend op stoom.

Alle Eigenschappen van Roompot Waterpark Terkaple

Dit bungalowpark ligt Aan een haven, Aan een meer
Het park heeft: Geen zwembad
Jammer, dit bungalowpark heeft geen horeca op het park. Misschien wil je liever andere bungalowparken vergelijken?
Ja, je kunt dit huren op het park: Fietsverhuur
Er zijn accommodaties voor: 4 Personen, 6 Personen

Contactgegevens van Roompot Waterpark Terkaple

Skûtmakkerspôle 8
8542 AJ Terkaple