BungalowparkDeal.nl

Roompot Water Village

  • Afstand tot strand: 500 m,
  • Eco-vriendelijk park,
  • Aan de Oosterschelde.

Fotogalerij Roompot Water Village

Om een goed beeld te krijgen van dit bungalowpark van Roompot kun je de foto’s in onderstaande galerij bekijken. Klik op een foto voor een grotere variant.

Video van Roompot Water Village

Dit bungalowpark van Roompot vind je in in Nederland. Bekijk nu de parkvideo om een idee van het bungalowpark en de omgeving te krijgen.

Over Roompot Water Village

Water Village is het eerste vakantiepark dat een duurzame levensstijl integreert. Met de eerste luxueuze vakantiewoningen, omgeven door de schoonheid en sereniteit van de natuur, kan iedereen in alle rust van zijn vakantie genieten. De huizen zijn gebouwd met natuurlijke en milieuvriendelijke materialen, die waardevolle hulpbronnen sparen.

Water Village is de meest perfecte vakantiebestemming omdat het gelegen is in een prachtige hoek van het platteland en vlakbij een groot nationaal park. Er zijn het hele jaar door diverse activiteiten te doen voor jong en oud. Op Roompot Water Village en het aangrenzende nationale park geniet u van het heerlijke weer met talloze plekken om van de zee en het water te genieten. De kleintjes kunnen spelen in de speeltuin op het strand of zich vermaken bij de kinderclub in het resort. Ontspannen kan op de terrasjes van het koffiehuis of genieten van een drankje in de zon op de grote terrassen in het recreatiecentrum voor de twee badplaatsen die in de buurt van het resort liggen.

Gemakkelijk te dragen en energie-efficiënt

Water Village is het eerste Roompot-park waarin alles 100% ‘eco’ is. Dit betekent dat alle huizen elektriciteit gebruiken voor verlichting, verwarming en koeling. De huizen zijn eco-vriendelijk en duurzaam. De meeste huizen maken gebruik van zonnepanelen die hun eigen elektriciteit produceren. De meeste huizen zijn volledig energieneutraal door de plaatsing van zonnepanelen op het dak. Het park is een autovrije zone. Het hele park is beloopbaar. U kunt met uw auto naar de parkeerplaats rijden en uw auto daar parkeren. Uw auto kan ook thuis geparkeerd worden. Bij Water Village ervaart u de ultieme vakantieplek voor de natuurliefhebber.

Omgeving

Water Village ligt buiten het dorp Kamperland op het eiland Noord-Beveland. Met Nationaal Park de Oosterschelde voor de deur, kunt u genieten van een heerlijke wandelen langs het strand of een fietstocht maken door de duinen. Het water is er heerlijk koel. Je kunt er zelfs zwemmen vlak langs de golven. De kinderen kunnen er heerlijk spelen op schoon zand.

Vanaf het strand kijk je uit over eiland Neeltje Jans, met de Stormvloedkering en de Zeelandbrug. Tijdens uw bezoek aan Water Village zal Neeltje Jans een must worden, met een educatieve dagtocht, een bezoek aan het aquarium en waterpret.

Er zijn nog veel meer attracties in de buurt van Water Village. De steden kunnen worden bezocht om te winkelen en te eten. Tegelijkertijd zijn er veel attracties: een escaperoom, glowgolf, Prison Island en de Skidôme in Terneuzen.

In de zomer zijn er verschillende pontjes die over het water varen. Dit zijn goede manieren om een groter gebied te verkennen zonder lange afstanden te hoeven afstanden te hoeven fietsen.

Alle Eigenschappen van Roompot Water Village

Dit bungalowpark ligt Aan een haven, Aan een zee
Autovrij, Elektrische auto opladen op het park, Wasserette, WiFi (Gratis)
Het park heeft: Binnenzwembad, Buitenzwembad, Kinderbad, Peuterbad, Subtropisch Zwembad
Dit bungalowpark van Roompot heeft: Restaurant, Snackbar
Ja, je kunt dit huren op het park: Bolderkar Verhuur, Fietsverhuur
Er zijn accommodaties voor: 4 Personen, 6 Personen

Contactgegevens van Roompot Water Village

Anna Frisoweg 4
4493 NR Kamperland