BungalowparkDeal.nl

Roompot Villapark De Weerribben

Villapark De Weerribben ligt vlak bij het prachtige Nationaal Park Weerribben-Wieden.

  • Gratis wifi,
  • Nationaal park,
  • Luxe villa’s,
  • Visvijver,
  • Veel natuur.

Fotogalerij Roompot Villapark De Weerribben

Om een goed beeld te krijgen van dit bungalowpark van Roompot kun je de foto’s in onderstaande galerij bekijken. Klik op een foto voor een grotere variant.

Video van Roompot Villapark De Weerribben

Dit bungalowpark van Roompot vind je in in Nederland. Bekijk nu de parkvideo om een idee van het bungalowpark en de omgeving te krijgen.

Over Roompot Villapark De Weerribben

Villapark de Weerribben heeft veel villa’s. Er zijn charmante rieten daken. De villa’s hebben aparte tuinen. U kunt zwemmen in het zwembad. Tennissen of jeu-de-boules spelen op de ligweide. Voor jong en oud is het genieten. Het nabijgelegen Nationaal Park Waarribben is open voor de bezoekers om een leuke dag te beleven. U kunt genieten van het nabijgelegen Klimbos-avontuur, of u een bezoek aan de Duinen Zathe, oftewel attractiepark Duinenzathe, Appelscha is echt de moeite waard.

Een heerlijk toevluchtsoord voor natuurliefhebbers is Villapark De Weeribben gelegen in de Overijssel in het zuiden van Nederland. De vrijstaande appartementen zijn ruim en hebben een prachtig rieten dak. Het park beschikt over aangename faciliteiten zoals een binnenzwembad en een sauna. Het is heerlijk om op zo’n park te genieten van schoonheid en wellness. En ook de horecafaciliteiten: u kunt lekker lunchen in het café en ook een restaurant. Op het park zijn veel sportfaciliteiten: er is een speeltuin voor de kinderen. Op het park kunt u fietsen huren. Een tennisbaan en een jeu-de-boules-baan zijn ook aanwezig.

Villapark De Weerribben ligt in het zuiden van Nederland, omgeven door prachtige natuur en naast Nationaal Park De Weerribben. Ook Giethoorn ligt op korte afstand. Met een rondvaart kunt u het ‘Nederlandse Venetië’ zien. Het park zelf staat ook bol van de activiteiten: overdekt zwembad, dierenweide, verhuur van fietsen en skelters, etc. In het overdekte zwembad van het park zal een tochtje naar het meer een heerlijke ervaring zijn.

Villapark de Weerribben is een bijzonder kleinschalig natuur resort met een rijke natuurlijke omgeving omringd door water. In het park bevinden zich 4 – 8 villa-accommodaties met luxe elegantie. De parkwinkel en de cafetaria zijn geopend voor dagelijkse boodschappen. In restaurant ’t Binnenhof kunt u terecht voor een hapje en/of een drankje en de cafetaria is gratis toegankelijk met gratis internet.

Met een natuurgebied, zoals het nabijgelegen Weerribben, kunt u zich geen minuut vervelen. Vanuit Villapark de Weerribben dit prachtige natuurgebied inlopen is een prima manier om een wandeling te maken. Of, waarom zou u niet eens een fietstochtje overwegen? Zoek het Kuinderbos op, of de Orchideeënhoeve, voor een dagje tussen de bloemen en dieren. In de Indonesische dierentuin zijn er dieren en plantensoorten uit Indonesië en andere tropische landen. Leef je uit met dieren en geniet van een ritje in deze dierentuin met een Indonesisch thema. Voor de wat oudere kinderen kunt u naar Speel- en IJsboerderij De Drentse Koe. Hier kunnen kinderen zich vermaken.

Vilapark De Weerribben is gelegen in het buitengebied van Paasloo, vlakbij het prachtige Nationaal Park Weerribben-Wieden. Het biedt een ontspannen vakantie voor gasten die graag door Weerribben-Wieden trekken om natuurgebieden en mooie plaatsen als Giethoorn en Meppel te ontdekken. De villa’s van Vilapark De Weerribben hebben rieten daken, zijn vrijstaand en worden omgeven door uitgestrekte tuinen. Gasten hebben de mogelijkheid om van hun vakantie te genieten met vissen, of te ontspannen bij het zwembad of in hun tuin. Gasten zullen vrijheid vinden in Vila Park De Weerribben.

Alle Eigenschappen van Roompot Villapark De Weerribben

Dit park heeft niet een speciale ‘ligging’.
Het park heeft: Buitenzwembad, Kinderbad, Peuterbad
Dit bungalowpark van Roompot heeft: Restaurant, Snackbar
Ja, je kunt dit huren op het park: Fietsverhuur, Skelter Verhuur
Er zijn accommodaties voor: 16 Personen, 24 Personen, 4 Personen, 6 Personen, 8 Personen

Contactgegevens van Roompot Villapark De Weerribben

Binnenweg 12
8378 JJ Paasloo