BungalowparkDeal.nl

Roompot Villaparc Schoonhovenseland

  • Kleinschalig park,
  • Vrijstaande villa’s met eigen parkeerplaats,
  • Op loopafstand van recreatieplas Schoonhoven,
  • Zandstrand,
  • Gratis WiFi.

Fotogalerij Roompot Villaparc Schoonhovenseland

Om een goed beeld te krijgen van dit bungalowpark van Roompot kun je de foto’s in onderstaande galerij bekijken. Klik op een foto voor een grotere variant.

Video van Roompot Villaparc Schoonhovenseland

Dit bungalowpark van Roompot vind je in in Nederland. Bekijk nu de parkvideo om een idee van het bungalowpark en de omgeving te krijgen.

Over Roompot Villaparc Schoonhovenseland

In het prachtige recreatiegebied van Schoonhoven in Drenthe wacht het bekende resort Villaparc Schoonhovenseland. Dit hotel, dat in augustus van 2016 voor gasten werd geopend, is een oase van natuur en rust. De ideale omgeving om te wandelen en te fietsen, of een ritje te maken door pittoreske dorpjes.

Volop recreatiemogelijkheden, zoals: wandelen, fietsen, zwemmen, vissen en varen. Als voor de nabijgelegen natuurgebieden, zij omvatten Wildlands Zoo, recreatieve voorzieningen, de Schaapskooi, pretparken, musea,
Nationaal Park Dwingelderveld, met de schaapskooi, het museumdorp Orvelte, winkelsteden zoals Assen of net over de grens in Duitsland. Dit park heeft geen recreatieve voorzieningen, maar dat is niet een probleem. Er zijn allerlei eetgelegenheden in de buurt.

Villaparc Schoonhovenseland ligt op een unieke locatie, net buiten een aantrekkelijk klein dorp, dat royale kavels en veel voorzieningen heeft. Villaparc Schoonhovenseland ligt vrij dicht bij het strand met de recreatievijver en recreatieve voorzieningen. In het nabijgelegen natuurgebied zijn bossen, tuinen, vijvers en een visvijvertje. Hoogeveen, Assen en Emmen liggen op een half uur rijden.

Villaparc Schoonhovenseland, een charmant park in de natuur, is gelegen in Drenthe. De vrijstaande bungalows maken het leven gezellig in de stad en ontspannen in een grote tuin. In het park vlakbij een verfrissende duik en een uitgebreide picknick op het strand. Drenthe is een fietsprovincie met ongelofelijk veel leuke plaatsen om te bezoeken. Enkele daarvan zijn het historische centrum, het Drents Museum, het bijzondere Assen Museum, een extreme sensatie voor kinderen en hun ouders in het TT Circuit en Slagharen. In de omgeving zijn er meer fantastische plekken in Coevorden dan alleen in gedachten!

Alle Eigenschappen van Roompot Villaparc Schoonhovenseland

Dit park heeft niet een speciale ‘ligging’.
Elektrische auto opladen op het park, Huisdier Toegestaan, WiFi (Gratis)
Jammer, dit bungalowpark heeft geen horeca op het park. Misschien wil je liever andere bungalowparken vergelijken?

Contactgegevens van Roompot Villaparc Schoonhovenseland

Marten Kuilerweg 22
7913 VT Hollandscheveld