BungalowparkDeal.nl

Roompot Vakantiepark Kijkduin

  • Kindvriendelijk,
  • Buitenactiviteiten,
  • Zee en strand,
  • Zeer veel voorzieningen op het park en in de omgeving.

Fotogalerij Roompot Vakantiepark Kijkduin

Om een goed beeld te krijgen van dit bungalowpark van Roompot kun je de foto’s in onderstaande galerij bekijken. Klik op een foto voor een grotere variant.

Video van Roompot Vakantiepark Kijkduin

Dit bungalowpark van Roompot vind je in in Nederland. Bekijk nu de parkvideo om een idee van het bungalowpark en de omgeving te krijgen.

Over Roompot Vakantiepark Kijkduin

Op het ” Vakantiepark Kijkduin” in Nederland lijkt vakantie wel uitgevonden. Het is een ongelooflijk park, met stranden om de hoek waar het heerlijk toeven is, en attracties zoals overdekte zwembaden, en leuke fietsmogelijkheden. In een autovrij gebied is vakantie ook heel handig voor kinderen. Kinderen kunnen op een grote binnenplaats en buiten spelen, en als ze moe zijn, kunnen ze altijd nog naar binnen. Vanuit de autovrije wijk hier op Kijkduin zijn we zo in de gezellige straten van Den Haag.

Met elk geluid van ruisende golven, de zeebries en de zoute geur van het zeewater, op Vakantiepark Kijkduin is de zee aan uw zijde. Het park is groot en groen en ook voor recreanten is het een echte vakantieplek. Het strand, een groot aantal faciliteiten, gezellige terrasjes, heerlijke speeltuinen en een overdekt zwembad van 25 meter zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden die Kijkduin biedt in het hart van een park vol ruimte. Op loopafstand kunt u winkelen op de gezellige boulevards van Kijkduin. Als u geïnteresseerd bent in de Nederlandse geschiedenis, of u bent op zoek naar nieuwe sneakers om te dragen, dan is Den Haag een uitstekende keuze. Het heeft talloze bezienswaardigheden, leuke winkelstraten, en een groot aantal restaurants. Wij heten u van harte welkom

Alle Eigenschappen van Roompot Vakantiepark Kijkduin

Dit bungalowpark ligt Aan een strand, Aan een zee
Elektrische auto opladen op het park, Huisdier Toegestaan, Wasserette
Het park heeft: Binnenzwembad, Kinderbad, Peuterbad
Dit bungalowpark van Roompot heeft: Restaurant, Snackbar, Supermarkt
Ja, je kunt dit huren op het park: Fietsverhuur
Er zijn accommodaties voor: 4 Personen, 5 Personen, 6 Personen, 7 Personen, 8 Personen

Contactgegevens van Roompot Vakantiepark Kijkduin

Machiel Vrijenhoeklaan 450
2555 NW Den Haag