BungalowparkDeal.nl

Roompot Vakantiepark Hunzedal

  • Veel activiteiten,
  • Subtropisch zwembad,
  • Recreatievijver met zandstrand,
  • Indoorspeeltuin.

Vlakbij het grootste hunebed van Nederland.

 

Fotogalerij Roompot Vakantiepark Hunzedal

Om een goed beeld te krijgen van dit bungalowpark van Roompot kun je de foto’s in onderstaande galerij bekijken. Klik op een foto voor een grotere variant.

Video van Roompot Vakantiepark Hunzedal

Dit bungalowpark van Roompot vind je in in Nederland. Bekijk nu de parkvideo om een idee van het bungalowpark en de omgeving te krijgen.

Over Roompot Vakantiepark Hunzedal

Net buiten het dorp Borger, in het noordelijk deel van Drentens bosrijk natuurgebied de Hondsrug, vindt u camping en Vakantiepark Hunzedal. Vakantiepark Hunzedal is een kindvriendelijk en zeer veelzijdig vakantiepark! U kunt verblijven in een luxe chalet, een ruime bungalow, een familievilla, of gewoon in een tent of camper, op het camping terrein. Op vakantiepark Hunzedal met zijn maximale score van 5 sterren. Vakantiepark Hunzedal is dor ANWB uitgeroepen tot topcamping in 2017! Hier kunt u heerlijk ontspannen en genieten van uw vakantie in een ruime woonkamer, een ruime eet kamer en een grote keuken.

Vakantiepark Hunzedal is een veelzijdig vakantiepark in Drenthe. Het vakantiepark heeft chalets, bungalows en familievilla’s, maar ook traditionele kampeerplaatsen en safaritenten. Het vakantiepark is gelegen op de Hondsrug, en biedt prachtige natuurattracties. In de omgeving vindt u een keur aan faciliteiten. Deze variëren van diverse restaurants, een supermarkt, een speeltuin naast de traditionele kampeerplaatsen. Hunzedal park biedt mogelijkheden voor zowel recreatief genieten in de buitenlucht als sportief vermaak zoals een restaurant, een speeltuin naast de traditionele campings.

Drenthe is de plek waar je mysterieuze staande stenen bouwwerken kunt tegenkomen die vaak gecombineerd worden met ongerepte natuur. Drenthe is een perfecte vakantieplek om te ontspannen en te genieten van de natuur.

Omgeving

Vakantiepark Hunzedal, gelegen in Borger, in de prachtige provincie Drenthe, is een oase van rust en ruimte. Wie rust zoekt, kan ook genieten van cultuur, historie liefhebbers, en natuurliefhebbers. Het wisselende landschap en de prachtige heidevelden zijn ideaal om te fietsen. Het Hunzedal is ook een prima plek om de kunst van schoonheid te ontdekken, de geschiedenis van de streek.

Borger is een prachtig dorpje in Drenthe. Het plaatsje heeft prehistorische monumenten: hunebedden, pingu’s en de Willibrordkerk. De plaats is zeker de moeite waard om te verkennen. Er zijn zoveel hunebedden in de omgeving van Borger, het is ongelooflijk!

Alle Eigenschappen van Roompot Vakantiepark Hunzedal

Dit bungalowpark ligt Aan een meer, Aan een strand
Elektrische auto opladen op het park, Wasserette, WiFi (Gratis)
Het park heeft: Binnenzwembad, Bubbelbad, Buisglijbaan, Buitenzwembad, Kinderbad, Kinderglijbaan, Peuterbad, Stroomversnelling, Subtropisch Zwembad, Zwemvijver
Dit bungalowpark van Roompot heeft: Pizza Afhalen, Restaurant, Snackbar
Ja, je kunt dit huren op het park: Fietsverhuur, Waterfiets Verhuur
Er zijn accommodaties voor: 10 Personen, 12 Personen, 2 Personen, 4 Personen, 6 Personen, 8 Personen

Contactgegevens van Roompot Vakantiepark Hunzedal

De Drift 3
9531 TK Borger