BungalowparkDeal.nl

Roompot Vakantiepark Giethoorn

  • Elektrische sloep bij accommodatie,
  • Midden in natuurgebied,
  • Rustig park,
  • Giethoorn is het ‘Venetië van het Noorden’.

Fotogalerij Roompot Vakantiepark Giethoorn

Om een goed beeld te krijgen van dit bungalowpark van Roompot kun je de foto’s in onderstaande galerij bekijken. Klik op een foto voor een grotere variant.

Video van Roompot Vakantiepark Giethoorn

Dit bungalowpark van Roompot vind je in in Nederland. Bekijk nu de parkvideo om een idee van het bungalowpark en de omgeving te krijgen.

Over Roompot Vakantiepark Giethoorn

Het bijzondere gebied Weerribben-Wieden wordt ook wel het Venetië van het Noorden genoemd. Dit waterparadijs is een plek waar u zowel kunt wandelen als een boottochtje kunt maken. Het gebied maakt deel uit van het nationaal park “Weerribben-Wieden”. Het bestaat uit authentieke Nederlandse historische oude dorpjes, grachten en nog veel meer interessante plaatsen binnen een straal van enkele kilometers. U kunt gratis gebruik maken van elektrische boten, afhankelijk van welke accommodatie u boekt. Daar kunt u een tocht over het platteland maken, of u kunt rond het kanaal peddelen of pootjebaden in het kanaal. Naast watersporten kunt u hier ook surfen, kanoën en aqua-bubbling beoefenen.

Er is een prachtig park in Nederland genaamd Roompot Vakantiepark Giethoorn. Er zijn een aantal grachten, meren en unieke bruggen. Het vervoer is niet erg groot. Het wordt wel het Venetië van Nederland genoemd.

Wat is er te doen in Roompot Vakantiepark Giethoorn?

Het waterpark van Giethoorn is een van de beste attracties in de omgeving. Mensen komen van over de hele wereld om het te bezoeken. De natuurlijke omgeving is een genot voor toeristen in alle seizoenen. U kunt een bootje voor eigen gebruik krijgen of een fiets huren, om de omgeving te verkennen. Er zijn ook fietsroutes die leuk zijn om te bezoeken.

Behalve dat het een uniek eiland is vanwege de geweldige activiteiten, kunt u ook zwemmen en genieten van watersporten op het meer. Hier zijn er veel mogelijkheden voor watersporten; zoals raften en waterskiën. U kunt een boot huren om het meer te verkennen en te vissen. Voor kinderen en gezinnen is er een binnenspeeltuin om ze bezig houden. Wie op zoek is naar een wintervakantie moet eens denken aan Giethoorn te bezoeken om het ijskoude water hier te ervaren.

Alle Eigenschappen van Roompot Vakantiepark Giethoorn

Dit bungalowpark ligt Aan een meer
Autovrij, Huisdier Toegestaan, Wasserette, WiFi (Gratis)
Dit bungalowpark van Roompot heeft: Restaurant
Ja, je kunt dit huren op het park: Fietsverhuur
Er zijn accommodaties voor: 12 Personen, 4 Personen, 6 Personen

Contactgegevens van Roompot Vakantiepark Giethoorn

Binnenpad 49
8355 BR Giethoorn