BungalowparkDeal.nl

Roompot Vakantiepark Callassande

Vakantiepark Callassande is gelegen in het noorden van Noord-Holland. Het ligt op slechts 1 kilometer van de bekende en brede zandstranden.

  • Zwembad,
  • Animatieprogramma,
  • Zee en strand: 1000 meter.

Fotogalerij Roompot Vakantiepark Callassande

Om een goed beeld te krijgen van dit bungalowpark van Roompot kun je de foto’s in onderstaande galerij bekijken. Klik op een foto voor een grotere variant.

Video van Roompot Vakantiepark Callassande

Dit bungalowpark van Roompot vind je in in Nederland. Bekijk nu de parkvideo om een idee van het bungalowpark en de omgeving te krijgen.

Over Roompot Vakantiepark Callassande

Vakantiepark Callassande is gelegen in het noorden van Noord-Holland. Het ligt op slechts 1 kilometer van de bekende en brede zandstranden. De Callassande is een heel bijzonder vakantiepark. Het heeft moderne lodges, comfortabele chalets, luxe safaritenten en een gezellige familiecamping waar u van harte welkom bent met uw eigen tent, caravan of camper. Daarnaast zijn er diverse faciliteiten. Zo is er een ruim zwembad en zijn er tal van spannende activiteiten. Op die plaatsen treft u een prachtige en wilde omgeving aan waar ook talloze wandel- en fietspaden zijn. In het voorjaar ziet u prachtige kleurrijke bloemenvelden. In de buurt van het park ligt ook het gezellige kustplaatsje Callantsoog. In de directe omgeving liggen ook natuurgebieden.

Een strandvakantie aan de noordkust van Nederland is ideaal. Callassande is ideaal voor deze strandvakantie. Het park ligt aan het strand en op ongeveer 500 meter van het centrum van Callantsoog. Het park biedt verschillende soorten accommodaties. Het overdekte zwembad is ideaal bij koud weer. In het restaurant kunt u uit eten en ook winkelen. Op het terrein zijn fietsen te huur. Een auto is praktisch voor uitstapjes en boodschappen. Gaat de toerist er graag op uit? Waarom geen fiets huren? Het park verhuurt fietsen aan u. Op het park kunt u ook tennissen, basketballen, voetballen, skateboarden en andere sportactiviteiten beoefenen. Er is altijd wat te doen op een vakantiepark als dit: een tennisbaan, basketbalveld, voetbalveld en een skatepark onder anderen.

Callantsoog ligt in een streek aan de Noordzeekust van Noord-Nederland waar zich gezellige badplaatsen bevinden met veilige stranden en gezellige dorpjes die zich uitstekend lenen voor een vakantie. Het lange, brede, schone en veilige strand heeft een leuk dorpscentrum en een groot aantal gezellige strandpaviljoens. Net zo mooi is de rest van het gebied als het gaat om de natuur. Het platteland kenmerkt zich door diverse kleurrijke zomerkleuren, een bos, een heideveld en een moeras. Het natuurgebied Het Zwanenmeer bijvoorbeeld, net buiten de badplaats, heeft grote duinmeren, zeeduinen, bos, heide en moeras. Houdt u van actief bezig zijn tijdens uw vakantie?

Alle Eigenschappen van Roompot Vakantiepark Callassande

Dit bungalowpark ligt Aan een strand, Aan een zee
Het park heeft: Binnenzwembad, Kinderbad, Peuterbad
Dit bungalowpark van Roompot heeft: Restaurant, Snackbar
Ja, je kunt dit huren op het park: e-Chopper, Fietsverhuur
Er zijn accommodaties voor: 4 Personen, 5 Personen, 6 Personen, 8 Personen

Contactgegevens van Roompot Vakantiepark Callassande

Voorweg 5A
1759 NX Callantsoog