BungalowparkDeal.nl

Roompot Vakantiepark Breeduyn Village

  • Afstand tot strand: 200 m
  • Splinternieuw park
  • Tip: Oostende en Brugge

Fotogalerij Roompot Vakantiepark Breeduyn Village

Om een goed beeld te krijgen van dit bungalowpark van Roompot kun je de foto’s in onderstaande galerij bekijken. Klik op een foto voor een grotere variant.

Video van Roompot Vakantiepark Breeduyn Village

Dit bungalowpark van Roompot vind je in in België. Bekijk nu de parkvideo om een idee van het bungalowpark en de omgeving te krijgen.

Over Roompot Vakantiepark Breeduyn Village

Geniet van een heerlijke tijd in een rustig en afgelegen gebied genaamd Roompot Breeduyn Village. Het dorp ligt op slechts 200 meter van de zee; u kunt de duinen zien, de lokale specialiteiten ontdekken en lokale gerechten proberen, zoals friet in Bredenes. Zodra u op het park aankomt en geniet begint uw vakantie.

Wakker worden. Het wordt een geweldige dag. U bevindt zich op het puntje van de beroemde kustlijn van de Belgische kust. Je gaat al snel naar het strand. Je geniet van het weer, de zee, en het uitzicht. Dan verzamelt u uw spullen, en gaat u op weg naar de dorpjes. Daarna rijdt u over een schilderachtige weg, en passeert verschillende historische plaatsen. Het is een half uur rijden naar Oostende.

Roompot Breeduyn Village

De sfeer in dit vakantiepark wordt gecreëerd door de zandduinen en de mooie nieuwe vakantiehuizen die binnen 5 minuten van het strand liggen. Omdat er een speeltuin is en gratis Wi-Fi wordt aangeboden, kan iedereen tijdens de vakantie genieten van de omgeving en kunnen kinderen een zandkasteel bouwen.

Roompot Vakantiepark Breeduyn Village is gelegen aan de Belgische kust! Het ligt tussen de bekende badplaats Oostende en De Haan in België, dat een bestemming is voor de rijken. Dit is een prachtige locatie voor een vakantiepark, maar het is nog beter als een luxe villa vakantie.

In dit vakantieparadijs verblijft u in één van de drie stijlvolle luxe villa’s van verschillende grootte. In de eerste woonkamer zijn een vaatwasser, koffiezetapparaat en magnetron aanwezig. Het terras is gemeubileerd, inclusief ligbedden. De trap leidt naar de 2 slaapkamers, elk met een eigen badkamer en keuken. Er is een wasmachine en droger, het is mogelijk om 1 auto bij de villa te parkeren. De villa Luxe 6 is op exact dezelfde wijze ingericht, maar hier kunnen 6 personen kunnen verblijven. Het park heeft verder geen faciliteiten, maar u kunt in de omgeving lekker uit eten gaan of boodschappen doen.

De kinderen kunnen zich uitleven op het strand, en op de vele speelplaatsen en -terreinen van het park kunnen ze naar hartelust zandkastelen bouwen. Er is een theaterschip waar de kinderen nieuwe leeftijdsgenootjes kunnen ontmoeten.

Het vakantiepark biedt geen eetgelegenheden (behalve een snackbar), maar midden in het centrum van deze badplaats is een groot aantal eetgelegenheden. Hier kunt u zeker een aantal van de lokale specialiteiten eten, zoals de versgevangen vis en heerlijke mosselen.

Omgeving Roompot Breeduyn Village

Naast de mooie wandelingen langs het strand van Bredene, kunt u kunt u ook een bezoek brengen aan de populaire badplaats Oostende. Verder kunt u hier hier verschillende watersporten beoefenen. Er is ook een mooi toeristisch park en een leuk museum. Ook als u niet gaat zwemmen, is er een mooie wandeling naar het naburige toeristische stadje Brugge. U kunt een bezoek brengen aan het oude militaire fort Bredene, dat op slechts 5 km van het park ligt. U kunt ook naar De Haan, Oudenburg, of Oostende, waar mooie stranden dicht in de buurt liggen.

België is populair bij toeristen omdat het de meest plezierige vakantie-ervaring biedt. Om te ontspannen in een zonnig oord, zijn de beste keuze de terrassen van een restaurant, een café in een gezellige sfeer, en de heerlijke frieten en andere gerechten. De mensen in België lijken wel vrienden van elkaar, zo aardig is iedereen! U kunt kiezen voor een rustige dag om de stad te verkennen, waarbij u de tijd neemt om te genieten van de prachtige grachten van Brugge. U kunt in België ook uitstekend bier proeven.

Aan de Belgische kust kunt u allerlei leuke badplaatsen bezoeken zoals Knokke-Heist, Oostende, Blankenberge, Nieuwpoort of enkele Brugse stadjes. De kust met de kusttram biedt u een mooie dag aan het strand.

Alle Eigenschappen van Roompot Vakantiepark Breeduyn Village

Dit bungalowpark ligt Aan een strand, Aan een zee

Contactgegevens van Roompot Vakantiepark Breeduyn Village

Kon. Astridlaan 61
8450 Bredene