BungalowparkDeal.nl

Roompot Strandpark Duynhille

Strandpark Duynhille: een uniek park op een toplocatie, namelijk op loopafstand van het uitgestrekte Noordzeestrand.

  • Luxe duinvilla’s,
  • Zee en strand: afstand 700 meter,
  • Bij badplaats.

Fotogalerij Roompot Strandpark Duynhille

Om een goed beeld te krijgen van dit bungalowpark van Roompot kun je de foto’s in onderstaande galerij bekijken. Klik op een foto voor een grotere variant.

Video van Roompot Strandpark Duynhille

Dit bungalowpark van Roompot vind je in in Nederland. Bekijk nu de parkvideo om een idee van het bungalowpark en de omgeving te krijgen.

Over Roompot Strandpark Duynhille

In Strandpark Duynhille vindt u vrijstaande, luxe bungalows die van alle gemakken zijn voorzien, en voldoende privacy bieden als u op vakantie bent.

Dit unieke park biedt een prachtig uitzicht over de duinen. Vlakbij het strand kunt u ontspannen in een schilderachtig strandhuisje. Als de kinderen te jong worden, kunnen ze genieten van een groot aantal activiteiten. En ’s avonds kunt u zitten en genieten van de sfeer van de vele restaurants in de omgeving. Als u een dagje naar de stad wilt, raden wij u een fietstocht door de omgeving aan. Met zijn levendige en goed gesorteerde winkelstraten overheerst het vakantiegevoel.

Het park

De duinen van Ouddorp-van-zee, gelegen aan de kop van Goeree-Overvlakkee ligt direct achter het strand, het Strandpark Duynhille. Dit park biedt een toplocatie niet ver van de grote oceaan en de vele attracties, waaronder de prachtige zeekusten, de eindeloze stranden, de wateractiviteiten en tal van culturele activiteiten en instellingen. Bezoekers komen hier niet alleen voor de kust en de stranden, maar ook voor de watersporten en de zon aanbidding. De beide badplaatsen rond de oceaan met haar wateren bieden ook prachtige terrassen aan zee, vol met gezellige boetiekjes, smaakvolle restaurants en zonovergoten

Faciliteiten

Het Strand Park Duynhille heeft verschillende faciliteiten die helpen om reizen completer te maken: om te eten, een maaltijd in het restaurant of een snack te nemen; een boodschap te vergeten en een vergeten boodschap te kopen. Het heeft een minimarkt waar kinderen spelen, zich vermaken, lezen en plezier maken. Het park heeft ook een amusementsprogramma voor kinderen en een amusementsruimte. Fietsen zijn te huur bij de receptie, en het is gemakkelijk om contact te houden met thuis. Er is gratis WiFi beschikbaar op dit park.

Omgeving van Strandpark Duynhille

Strandpark Duynhille ligt in Ouddorp aan Zee. Het eiland heeft een kustlijn van 30 kilometer, en wordt omringd door de Noordzee, de Grevelingen en het Haringvliet. De badplaats is strategisch gelegen ten opzichte van de Randstad en Zeeland, waar beide goed te bereiken zijn. Door de duinen, stranden en waterrijke omgeving is het een ideale plek om te wandelen, fietsen en watersporten.

Alle Eigenschappen van Roompot Strandpark Duynhille

Dit bungalowpark ligt Aan een strand, Aan een zee
Elektrische auto opladen op het park, WiFi (Gratis)
Dit bungalowpark van Roompot heeft: Restaurant, Snackbar, Supermarkt
Ja, je kunt dit huren op het park: Fietsverhuur
Er zijn accommodaties voor: 14 Personen, 4 Personen, 6 Personen

Contactgegevens van Roompot Strandpark Duynhille

Oude Nieuwlandseweg 11B
3253 LL Ouddorp