BungalowparkDeal.nl

Roompot St. Pierre

  • Bij badplaats
  • Aan het strand: 1000 meter
  • Natuurgebieden

Fotogalerij Roompot St. Pierre

Om een goed beeld te krijgen van dit bungalowpark van Roompot kun je de foto’s in onderstaande galerij bekijken. Klik op een foto voor een grotere variant.

Video van Roompot St. Pierre

Dit bungalowpark van Roompot vind je in in Nederland. Bekijk nu de parkvideo om een idee van het bungalowpark en de omgeving te krijgen.

Over Roompot St. Pierre

Het ruim opgezette vakantiepark St. Pierre ligt vlakbij het gezellige badplaats Nieuwvliet-Bad. Hier heeft u alle gelegenheid om te genieten van zee en strand en om een wandeling te maken langs het Noordzeestrand, strand en bijzondere planten- en vogelsoorten te bekijken. De stranden hier hebben een Blauwe Vlag, een Europees keurmerk voor schone en veilige stranden en jachthavens. St. Pierre ligt vlakbij de natuurgebieden De Zwarte Polder en Het Zwin, waar u een heerlijke wandeling kunt maken langs het zandstrand naar de promenade van Cadzand-Bad. Of wat dacht u van een stevige wandeling langs het strand naar de boulevard van Cadzand-Bad.

St. Pierre is ideaal voor mensen die van het buitenleven en de zee houden. Natuurreservaat ‘Het Zwin’ is een unieke en zeer dynamische plek vol met allerlei soorten vogels en dieren. Een bezoek aan dit natuurreservaat geeft mensen ook de kans om veel zeevogels en zeehonden te zien.

Bungalow park in Nieuwvliet-Bad

In de toeristische badplaats Nieuwvliet-Bad, zult u blij zijn met het mooie strandbungalowpark St. Pierre. Een park waar u heerlijk kunt wandelen of genieten van volop strand vertier, want strandbungalowpark St. Pierre ligt op een steenworp afstand van het strand. Het biedt ook een prachtig natuurlijk prachtig duingebied. Sommige stranden in Nieuwvliet-Bad hebben een Blauwe Vlag status, dat is een Europese aanduiding voor aanduiding voor schone en veilige stranden en jachthavens. Het gebied heeft ook een groot aantal natuurgebieden natuurgebieden. Deze zijn zeker een bezoek waard.

De voorzieningen van Bungalowpark St. Pierre

Op het park is er vooral rust, maar ook de zwembaden van het aangrenzende Pannenschuur en Scheldeveste (op zeker 85 km afstand van het park), en uitgebreidere zwembaden van De Roompot in Kamperland en het subtropisch zwembad “De Roompot” op Roompot Beach Resort. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om een dagje te gaan tennissen, een fiets te huren en te genieten van de speeltuinen, maar de belangrijkste kenmerken zijn misschien wel de prachtige ligging van het park aan het Noordzeestrand en de snackbar

Vakantie St. Pierre is een goede keuze voor een leuk weekendje in de stad. U kunt het mooie deel van Zeeland ontdekken, en op slechts een paar straten van uw hotel wandelt u zo naar het strand aan de Noordzee. Het ideale seizoen is tijdens de lente en zomer; een stevige westenwind en een heldere hemel beloven veel vliegerplezier op de stranden van Nieuwvliet-Bad.

St-Pierre is eigenlijk een park voor rustzoekers die van de Zeeuwse kust willen genieten. De accommodaties op het park zijn mooi, maar niet de meest luxe die je tijdens een verblijf in die regio zult aantreffen. Hetzelfde geldt voor de faciliteiten van dit park.

Tijdens je verblijf op St. Pierre kun je gratis gebruikmaken van de faciliteiten op Beach Resort Nieuwvliet-Bad.

Alle Eigenschappen van Roompot St. Pierre

Dit bungalowpark ligt Aan een strand, Aan een zee
Het park heeft: Geen zwembad
Jammer, dit bungalowpark heeft geen horeca op het park. Misschien wil je liever andere bungalowparken vergelijken?
Ja, je kunt dit huren op het park: Fietsverhuur

Contactgegevens van Roompot St. Pierre

Zouterik 2
4504 RX Nieuwvliet