BungalowparkDeal.nl

Roompot Resort Duynzicht

Vanuit je comfortabele vakantievilla loop je zo de natuur in. In ongeveer 10 minuten sta je op het strand.

  • Luxe villa’s,
  • Zee en strand op 500 meter afstand,
  • Natuurgebieden.

Fotogalerij Roompot Resort Duynzicht

Om een goed beeld te krijgen van dit bungalowpark van Roompot kun je de foto’s in onderstaande galerij bekijken. Klik op een foto voor een grotere variant.

Video van Roompot Resort Duynzicht

Dit bungalowpark van Roompot vind je in in Nederland. Bekijk nu de parkvideo om een idee van het bungalowpark en de omgeving te krijgen.

Over Roompot Resort Duynzicht

Zou u een paar dagen vakantie willen doorbrengen in een villa aan een aantrekkelijk strand, slechts tien minuten lopen? Of wilt u een fietstocht maken door de natuur, genieten van de kleurrijke bloemenvelden en misschien wel een vos zien die op zoek is naar zijn prooi? Of gaat u liever dineren in een restaurant in Den Helder of een heerlijke barbecue op uw eigen terras?

Het gevoel van vakantie in Noord Holland

Dat is het leuke aan het noordelijke deel van Noord-Holland. Het is er niet zo druk. Mensen kunnen hier ontspannen, krijgen het echte vakantiegevoel. Niet dat er niets te doen is, hoor. De stad Den Helder is gezellig. Het heeft veel terrasjes, winkels en leuke musea. U kunt dit weekend een uitstapje maken voor een korte boottocht naar Texel. Misschien gaat u wel lunchen op het terras van de villa. Of misschien wilt u uw vakantie actiever maken. U kunt genieten van een massage of een BBQ koken. s Avonds kunt u genieten van lekker eten en een drankje bij het licht van de volle maan.

Julianadorp is een badplaats net achter een duin. Het is een ideale plek voor familie en vrienden om rond te hangen, een ontspannende strandwandeling te maken, en als het mooi weer is, is het ook perfect om je uit te rekken op een dekentje onder een ligstoel. Het is een van de vele badplaatsen in de omgeving, en ook heel dicht bij de kust waar u een mooie wandeling kunt maken of naar de zandstranden kunt gaan.

Wat is er te doen in de Resorts van Duynzicht?

Vakantiepark Duynzicht is de ideale plek om een rustige vakantie te vinden om te ontsnappen aan de drukte van een druk leven. Er zijn geen faciliteiten in dit zeer rustige en kleine vakantiepark; er is dus ook zeer weinig afleiding. Echter, de Noordzee en het omliggende strand zullen zeker voor genoeg vermaak zorgen.

Alle Eigenschappen van Roompot Resort Duynzicht

Dit bungalowpark ligt Aan een strand, Aan een zee
Het park heeft: Geen zwembad
Jammer, dit bungalowpark heeft geen horeca op het park. Misschien wil je liever andere bungalowparken vergelijken?

Contactgegevens van Roompot Resort Duynzicht

Noorder Sandt 6
1787 CV Julianadorp