BungalowparkDeal.nl

Roompot Résidence De Veerse Wende

  • Met aanlegsteiger,
  • Luxe vakantieverblijven,
  • Aan het Veerse Meer.

Fotogalerij Roompot Résidence De Veerse Wende

Om een goed beeld te krijgen van dit bungalowpark van Roompot kun je de foto’s in onderstaande galerij bekijken. Klik op een foto voor een grotere variant.

Video van Roompot Résidence De Veerse Wende

Dit bungalowpark van Roompot vind je in in Nederland. Bekijk nu de parkvideo om een idee van het bungalowpark en de omgeving te krijgen.

Over Roompot Résidence De Veerse Wende

Als u op vakantie bent, vindt u het heerlijk om in een huis te slapen in plaats van in een hotel. U houdt ook van het idee om een ruim huis aan zee te hebben. De watervakantie in een woning op Roompot Résidence De Veerse Wende biedt u luxe woonruimte aan de Nederlandse kust! Op het terrein beschikt u over een ruime ultramoderne villa, een extra groot woongedeelte en een terras. Wat moet het eerste zijn wat u doet als u bij het huis aankomt? Geniet van het uitzicht vanaf het terras, ’s ochtends vanaf uw balkon of ’s avonds na het eten als uw kinderen buiten aan het spelen zijn. Geniet van het kijken naar de sterren vanuit uw grote ramen terwijl u naar de badkamer loopt of in de woonkamer slaapt

Vrij zicht over het water

Met een mega ruime en ultramoderne villa aan het water en uw eigen aanlegsteiger, bezit u een zeilboot of wilt u een boot huren? Dan biedt Roompot-Résidence de Verse Wende u Een perfecte plek voor een zeiltocht. Niet alleen vanwege de ligging aan het water, maar ook vanwege de omliggende eilanden, Nationaal Park Zierikzee en de natuur van de eilanden zoals Veere en Middelburg.

Omgeving

Watersporten zoals surfen, duiken, waterskiën, wakeboarden en pootjebaden zijn erg leuk. Je hoeft je nooit te vervelen. Sterker nog, je kunt voor deze watersporten kiezen als je veel plezier wilt hebben. Op de stranden van Vrouwenpolder en Kamperland krijg je dat als het om het water gaat. Ook op veel andere stranden is het goed vertoeven, maar ook daar kun je wandelen en daar veel plezier aan beleven, dan kun je naar mooie landschappen kijken. Ook wonen er veel mensen in het badplaatsje Arnemuiden. Traditionele klederdracht is waar wij van houden, authentiek vanuit de kern. Als u er even tussenuit wilt en wat cultuur op wilt snuiven, dan kan dat ook. Zo komt u uw dagen prima door in het Zeeuwse kustplaatsje.

Als gast van Roompot Résidence De Veerse Wende mag je gebruikmaken van de faciliteiten van Roompot Beach Resort. Ook heb je gratis toegang tot het zwembad. Dit vakantiepark ligt op ongeveer 30 minuten rijden met de auto.

Alle Eigenschappen van Roompot Résidence De Veerse Wende

Dit bungalowpark ligt Aan een haven, Aan een meer
Jammer, dit bungalowpark heeft geen horeca op het park. Misschien wil je liever andere bungalowparken vergelijken?

Contactgegevens van Roompot Résidence De Veerse Wende

Oranjeplaatweg 18
4341 RX Arnemuiden