BungalowparkDeal.nl

Roompot Recreatiepark De Tolplas

Op Recreatiepark De Tolplas in Twente beleef je een heerlijke vakantie midden in de natuur.

  • Ruim opgezet,
  • Recreatieplas,
  • Natuur.

Fotogalerij Roompot Recreatiepark De Tolplas

Om een goed beeld te krijgen van dit bungalowpark van Roompot kun je de foto’s in onderstaande galerij bekijken. Klik op een foto voor een grotere variant.

Video van Roompot Recreatiepark De Tolplas

Dit bungalowpark van Roompot vind je in in Nederland. Bekijk nu de parkvideo om een idee van het bungalowpark en de omgeving te krijgen.

Over Roompot Recreatiepark De Tolplas

Een van de mooiste vakantiebestemmingen van Nederland in een gebied dat bekend staat als ‘mooi’, biedt een geweldig aanbod aan chalets en bungalows in Salland en Twente. Het waterpark De Tolplas is de perfecte plek voor een heerlijke familievakantie of voor een romantische vakantie met uw geliefde.

Luxe chalets aan het water, gezellige bungalows en ruime groepen accommodaties.

Ons park bruist van de activiteiten, maar er zijn ook veel mogelijkheden om van de omgeving te genieten. Te voet of met de fiets kunt u de prachtige natuur ontdekken of andere spannende uitstapjes maken. Of u kunt genieten van een heerlijke maaltijd in ons mooie restaurant.

Op Vakantiepark De Tolplas in Hoge Hexel is het heerlijk vakantie vieren naar het midden van de natuur. De gastenbungalows zijn omgeven door een natuurpark en bieden een grote tuin met een groot terras. In deze tuin hebben de bungalows veel
privacy. Tijdens uw verblijf zult u zich niet vervelen. Bij het recreatiemeer kunt u zwemmen, vissen en suppen. De kinderen zult u tijdens uw verblijf niet zien, maar ze zullen u altijd verwelkomen op het strand. Om de omgeving te verkennen kunt u beter een mountainbike huren.

Alle Eigenschappen van Roompot Recreatiepark De Tolplas

Dit bungalowpark ligt Aan een meer
Huisdier Toegestaan, Wasserette, WiFi (Gratis)
Dit bungalowpark van Roompot heeft: Restaurant
Ja, je kunt dit huren op het park: Fietsverhuur, Skelter Verhuur
Er zijn accommodaties voor: 12 Personen, 14 Personen, 18 Personen, 4 Personen, 6 Personen

Contactgegevens van Roompot Recreatiepark De Tolplas

Hexelseweg 80
7645 AM Hoge Hexel