BungalowparkDeal.nl

Roompot Park Zeedijk

  • Duurzame bungalows,
  • Rust en ruimte,
  • Tussen 2 natuurgebieden.

Fotogalerij Roompot Park Zeedijk

Om een goed beeld te krijgen van dit bungalowpark van Roompot kun je de foto’s in onderstaande galerij bekijken. Klik op een foto voor een grotere variant.

Video van Roompot Park Zeedijk

Dit bungalowpark van Roompot vind je in in Nederland. Bekijk nu de parkvideo om een idee van het bungalowpark en de omgeving te krijgen.

Over Roompot Park Zeedijk

Park Zeedijk is de perfecte plek om te genieten van de natuur. Hier kunt u heerlijk uitrusten en frisse lucht inademen en alles ontdekken wat de omgeving te bieden heeft. Zo komt u tot rust op een prachtige plek met de Grevelingen op een steenworp afstand. Zo kunt u bijvoorbeeld de twee nabijgelegen natuurgebieden bekijken.

Voor een fijne, rustige vakantie is er het prachtige natuurpark: Park Zeedijk. Het park ligt vlakbij de Slikken van Flakkee en de Oude Dee, twee natuurgebieden. Er komt hier zelfs een zeearend voor. Watervogels verblijven op het Grevelingensmeer. Vlakbij ligt het recreatiegebied van het park. Hier kan men genieten van het buitenleven en het groen rondom. In de winter is het Grevelingenmeer het verblijf van een zwerm flamingo’s. In de andere maanden kan men er suppen of windsurfen (waterzeilen). Als het weer het toelaat, staat men de volgende dag op en begint het avontuur opnieuw!

Wat heb je te doen in Park Zeedijk?

Roompot Park Zeedijk is een zeer goede keuze als u Rotterdam wilt verkennen.

Een heleboel plezier en vertier in de directe omgeving; maar, kinderen kunnen fietsen of skaten in de buurt van en door het parkgebied. Vindt u het leuk om een rondvaart te maken met een boot? Huur dan een bootje en huur een fiets om op het Grevelingenmeer te glijden.

Na een dag vol plezier voelt u zich blij om thuis te komen in uw moderne en trendy bungalow. Uw bungalow is voorzien van modern gemak en grote glazen schuifpuien heeft u een buiten-binnen gevoel! Alle bungalows zijn gelijkvloers, hebben een terras en een stroomaansluiting voor elektrische fietsen. Er is een oplaadpunt en een parkstalling voor uw fiets gelegen. Maar de omgeving biedt

Als je het niet erg vindt, en je verblijft in een hotel op een eiland midden in de natuur, waarom ga je dan niet naar een rustige plek? Roompot Park Zeedijk is een bijzondere plek waar u echt kunt genieten van uw verblijf. Omgeven door het grote meer, kunt u ook genieten van een aantal van de wateren, evenals een boot en bootje peddelen voor kinderen.

Alle Eigenschappen van Roompot Park Zeedijk

Dit park heeft niet een speciale ‘ligging’.
Elektrische auto opladen op het park, WiFi (Gratis)
Het park heeft: Geen zwembad
Jammer, dit bungalowpark heeft geen horeca op het park. Misschien wil je liever andere bungalowparken vergelijken?
Ja, je kunt dit huren op het park: Fietsverhuur
Er zijn accommodaties voor: 4 Personen, 6 Personen, 7 Personen

Contactgegevens van Roompot Park Zeedijk

Peuterdijk 50
3249 AW Herkingen