BungalowparkDeal.nl

Roompot Park Veerse Kreek

In een luxe en vrij gelegen vakantievilla aan het Veerse Meer is het echt Zeeuws genieten.

  • Luxe villa’s,
  • Aan het Veerse Meer,
  • Vissershaven.

Fotogalerij Roompot Park Veerse Kreek

Om een goed beeld te krijgen van dit bungalowpark van Roompot kun je de foto’s in onderstaande galerij bekijken. Klik op een foto voor een grotere variant.

Video van Roompot Park Veerse Kreek

Dit bungalowpark van Roompot vind je in in Nederland. Bekijk nu de parkvideo om een idee van het bungalowpark en de omgeving te krijgen.

Over Roompot Park Veerse Kreek

In een idyllische en afgelegen villa aan het Veerse Meer, is het echt genieten. De villa’s zijn gebouwd van baksteen of kunnen volledig gemeubileerd gehuurd worden, de appartementen zijn allemaal volledig uitgerust en hebben een adembenemend uitzicht op het water of liggen direct aan zee. Het vakantiepark ligt aan de zuidkant van het Veerse Meer aan de dijk bij het Zeeuwse dorp Wolphaartsdijk. Dit is een veelzijdige locatie voor een heerlijke vakantie. Aan de dijk kunt u een zeilen, surfen of zwemmen aan de mooie, groene oevers of zelfs een heerlijke wandelen in het bosgebied. U vindt er de Zeeuwse gastvrijheid.

Dicht bij water

Roompot Park is een paradijs voor watersporters. Het is een bungalowpark dat veel te bieden heeft. Dit geweldige stukje natuur is omgetoverd tot een watersportresort. Hier kunt u kanoën, vissen of gewoon genieten van de prachtige natuur. Rondom het meer liggen leuke stadjes, zoals Kortgene, Kamperland en Veere, die ook veel te bieden hebben met hun musea en winkels.

Wat is er te doen op Park Veerse Kreek

Voor watersporters is het Veerse Meer een Walhalla. Een bezoek aan de hoofdstad, Middelburg, is aan te bevelen. Het is een stad met een groot historisch belang met een lang verleden.

Op Roompot Park kunt u verblijven in moderne vrijstaande villa’s die robuust zijn gebouwd. De grote waterpartijen en de ruime opzet van het park maken uw verblijf op het park tot een heerlijke vakantiebelevenis.

Alle Eigenschappen van Roompot Park Veerse Kreek

Dit bungalowpark ligt Aan een meer
Het park heeft: Binnenzwembad
Dit bungalowpark van Roompot heeft: Restaurant
Ja, je kunt dit huren op het park: Fietsverhuur
Er zijn accommodaties voor: 10 Personen, 16 Personen, 4 Personen, 6 Personen, 8 Personen

Contactgegevens van Roompot Park Veerse Kreek

Veerweg 48
4471 NC Wolphaartsdijk