BungalowparkDeal.nl

Roompot Park Eksel

Word jij ook zo gelukkig van een groene, bosrijke omgeving? Dan is het kleinschalige Roompot Park Eksel de perfecte keuze voor jouw vakantie.

  • Avonturenbos,
  • Bosrijke omgeving,
  • In Belgisch-Limburgse Kempen.

Fotogalerij Roompot Park Eksel

Om een goed beeld te krijgen van dit bungalowpark van Roompot kun je de foto’s in onderstaande galerij bekijken. Klik op een foto voor een grotere variant.

Video van Roompot Park Eksel

Dit bungalowpark van Roompot vind je in in België. Bekijk nu de parkvideo om een idee van het bungalowpark en de omgeving te krijgen.

Over Roompot Park Eksel

Als u van uw vakantie dicht bij de natuur wilt genieten, is het tijd om uw rugzak te pakken en naar Roompot Park Eksel af te reizen. In de omgeving kunt u heerlijk sporten en recreëren in natuur. In dit eindeloze bos vindt u alles wat u nodig heeft. Het park ligt vlakbij de grens met Nederlands Limburg en de buurgemeenten zijn Peer, Bosland en Hechtel. Naast bossen zijn er meren, duinen en heide. U kunt fietsen en wandelen met de unieke ervaring op de uitdagende, ongemarkeerde mountainbikeroutes. U kunt ook een ontspannende wandelen, fietsen of paardrijden van het ene knooppunt naar het andere. Maar u mist niets, want het bos is omgeven met prachtige landschappen en een eindeloos aanbod van attracties. Roompot Park biedt een oplaadpunt oplaadpunt voor elektrische fietsen. Als u liever een fiets huurt, kan dat dat.

Vlaanderen is een avontuur.

Wordt u ook zo blij van een groene, bosrijke omgeving? Dan is het kleine Roompot Park Eksel de perfecte keuze voor uw vakantie in de omgeving van uw vakantie. Naast Bosland, in de aangrenzende regio, kunt u heerlijk sporten en recreëren in het Bosland natuurreservaat. Dit eindeloze bos ligt vlakbij het park en strekt zich uit Lommel, Peer en Hechtel. Naast bossen vindt u er meren, duinen en heidevelden. Mountainbikers kunnen zich uitleven op de uitdagende onverharde mountainbikeroutes. U kunt ook heerlijk wandelen of fietsen van het ene knooppunt naar een ander zonder iets te missen van de prachtige omgeving en talrijke bezienswaardigheden. U kunt in Bosland zelfs tussen de boomtoppen fietsen.

Ontdek de gastvrijheid van de Limburgse Kempen

U verdient een week van welverdiende rust. Tijd om uw hoofd leeg te maken, te genieten van de rust en gewoon te ontspannen, terwijl uw kinderen alle leuke dingen ontdekken die er tijdens uw verblijf te doen zijn. Op Roompot Park Eksel is alles voor u geregeld. Voor de dagelijkse boodschappen is er een minimarkt. Een wasje wordt gedaan in de wasserette. Zo heeft u thuis meer tijd voor uw vakantie. Een plek waar uw kinderen zich urenlang kunnen vermaken zonder moe te worden. Zelfs ’s avonds is het mogelijk om met uw gezin in het restaurant met terras te eten en snel nieuwe plannen te maken voor de volgende dag.

Alle Eigenschappen van Roompot Park Eksel

Dit bungalowpark ligt In het bos
Autovrij, Elektrische auto opladen op het park, Wasserette, WiFi (Gratis)
Het park heeft: Geen zwembad
Dit bungalowpark van Roompot heeft: Restaurant, Supermarkt
Ja, je kunt dit huren op het park: Fietsverhuur
Er zijn accommodaties voor: 16 Personen, 2 Personen, 4 Personen, 6 Personen

Contactgegevens van Roompot Park Eksel

Nieuwstraat 35
3940 Hechtel-Eksel