BungalowparkDeal.nl

Roompot Park De Peel

  • Veelzijdige omgeving,
  • Midden in het bos,
  • Autovrij park.

Het vakantiepark is autovrij. Je kunt je auto parkeren op de parkeerplaats bij de ingang van het park. Er staan bagagekarren klaar om je bagage eenvoudig van en naar je vakantieverblijf te kunnen brengen.

Fotogalerij Roompot Park De Peel

Om een goed beeld te krijgen van dit bungalowpark van Roompot kun je de foto’s in onderstaande galerij bekijken. Klik op een foto voor een grotere variant.

Video van Roompot Park De Peel

Dit bungalowpark van Roompot vind je in in Nederland. Bekijk nu de parkvideo om een idee van het bungalowpark en de omgeving te krijgen.

Over Roompot Park De Peel

Bent u op zoek naar een rustige vakantie? Als u buiten de stad wilt blijven, dan bent u misschien geïnteresseerd in dit autovrije park in Nederland. Het is prachtig in de bosrijke omgeving; er zijn hier ook attracties voor kinderen en wildlife shows. Het park is rustig, maar het ontbreekt u aan niets aan voorzieningen. Voor uw kinderen is er een speeltuin, een animatieprogramma en mascotte Koos is van dienst. Op dit park kunt u ook enkele musea bezoeken, zoals het ZooParc en de Zoo Overland. Deze attracties laten u zien hoe charmant het hier is.

Bent u gelukkig als er gewoon gewandeld en gefietst wordt in de natuur? Breng dan een ontspannen tijd door in Roompot Park De Peel. Dit park is een oase van rust, een vredige plek om lekker te dwalen. Het park is rustig, en er is van alles te doen. Voor de baby’s en peuters is er een speeltuin, een animatieprogramma en er is een mascotte. In de nabijheid van het vakantiepark is er van alles te zien. Daarnaast kunt u steden bezoeken als Eindhoven, Venlo en Helmond bezoeken om met eigen ogen te zien hoe mooi het hier is.

In de Nederlandse stad Vlierden in Noord-Brabant ligt een park met de naam Roompot Park de Peel. Het park is centraal gelegen tussen de steden Helmond, Eindhoven en Venlo. Uw vakantie zal u op veel goede ideeën brengen. In de bosrijke omgeving van Vlierden is het heerlijk wandelen of fietsen. U kunt uitstapjes maken in alle richtingen waaronder een uitstapje naar het attractiepark Toverland. Een ander goed idee is de dierentuin in Overloon. En natuurlijk zijn een bezoek aan het preHistorisch Dorp (Eindhoven) of het oude Oorlogsmuseum in Overloon uw tijd meer dan waard.

Alle Eigenschappen van Roompot Park De Peel

Dit bungalowpark ligt In het bos
Autovrij, Huisdier Toegestaan, Wasserette, WiFi (Gratis)
Het park heeft: Geen zwembad
Jammer, dit bungalowpark heeft geen horeca op het park. Misschien wil je liever andere bungalowparken vergelijken?
Er zijn accommodaties voor: 4 Personen, 6 Personen, 8 Personen

Contactgegevens van Roompot Park De Peel

Biesdeel 4
5756 PK Vlierden