BungalowparkDeal.nl

Roompot Noordzee Resort Vlissingen

  • Beach-style lodges
  • Direct aan zee
  • Zeeuwse cultuurhoofdstad

Fotogalerij Roompot Noordzee Resort Vlissingen

Om een goed beeld te krijgen van dit bungalowpark van Roompot kun je de foto’s in onderstaande galerij bekijken. Klik op een foto voor een grotere variant.

Video van Roompot Noordzee Resort Vlissingen

Dit bungalowpark van Roompot vind je in in Nederland. Bekijk nu de parkvideo om een idee van het bungalowpark en de omgeving te krijgen.

Over Roompot Noordzee Resort Vlissingen

Om een rustige, ontspannen strandvakantie te hebben, moet u een plek kiezen voor uw verblijf. Op het Roompot Noordzee Resort geniet u van heerlijke rust en ruimte. In de omgeving, tussen het dorp of u loopt zo het strand op. U zult genieten van het ruisen van de zee. U kunt dan zo het strand op om te zonnen, te zwemmen of te wandelen. Afhankelijk van waar u een huis huurt loopt u of minder dan 250 meter naar het strand.

Uw eigen stadsvilla

In het resort kunt u verblijven in ten minste vier soorten verblijven. Een van deze accommodatietypes is een strandvilla. Dit huisje is geschikt voor 4 of 5 personen. Het huisje beschikt over een badkamer, een kamer en een open slaapzolder. Op uw verblijfplaats kunt u genieten van uw eigen balkon met een geweldig uitzicht op zand en zee. Deze ruimtes bevinden zich direct voor uw residentie.

Als je in Vlissingen aankomt, kun je midden in de duinen slapen. Elke houten duinverblijf biedt voorzieningen als een afgesloten veranda om kleding te drogen. U kunt kiezen uit een vier- of zespersoons lodge, met respectievelijk 2 of 3 slaapkamers respectievelijk.

Wie luxe, privacy en ruimte wil, is gebaat bij de urban villa of gite. Het is een vakantiehuis dat alles van de vloer biedt, zoals aparte kamers voor de gasten, vloerverwarming in de douche, satelliet-tv, een open keuken en een ruime, besloten tuin.

Ga naar buiten en ontdek de natuur

De omgeving van Vlissingen biedt alles wat u wenst. Het prachtige landschap en de stranden zijn op grote afstand te zien en bieden mogelijkheden om te wandelen, kamperen, kanoën of fietsen en om stranden, zwemcomplexen of restaurants te bezoeken. De Boulevard of het centrum biedt een aantal interessante restaurants en winkels, maar ook bioscoop- en museumbezoek.

Alle Eigenschappen van Roompot Noordzee Resort Vlissingen

Dit bungalowpark ligt Aan een strand, Aan een zee
Jammer, dit bungalowpark heeft geen horeca op het park. Misschien wil je liever andere bungalowparken vergelijken?
Er zijn accommodaties voor: 4 Personen, 5 Personen, 6 Personen

Contactgegevens van Roompot Noordzee Resort Vlissingen

Burgemeester van Woelderenlaan 1
4382 CL Vlissingen