BungalowparkDeal.nl

Roompot Noordzee Résidence Dishoek

  • Luxe vakantieverblijven,
  • Zee en strand,
  • Historische steden,
  • Geen faciliteiten.

Fotogalerij Roompot Noordzee Résidence Dishoek

Om een goed beeld te krijgen van dit bungalowpark van Roompot kun je de foto’s in onderstaande galerij bekijken. Klik op een foto voor een grotere variant.

Video van Roompot Noordzee Résidence Dishoek

Dit bungalowpark van Roompot vind je in in Nederland. Bekijk nu de parkvideo om een idee van het bungalowpark en de omgeving te krijgen.

Over Roompot Noordzee Résidence Dishoek

Noordzee Residence Dishoek is uw perfecte vakantiebestemming in Zeeland waar u een warme en gemoedelijke sfeer vindt met de zee aan uw voeten. Ongeacht het seizoen, met het zand tussen je tenen in een gezellige vakantiesfeer waar ook de Noordzee bij hoort. Een perfecte plek voor een gemakkelijke strandvakantie en voor de actievere dagen kunt u een strandwandeling maken vanaf uw voordeur. Perfect!

De zilte kust van de Noordzee.

Soms wil je gewoon een strand, een zee, een dag niets. Niets beters dan een huisje bij het strand. Een klein huisje bij het zand dat biedt alles wat je wilt. Een spontane BBQ met de buren, een gezellige vakantie waar je dichter bij je buren. En zeker als je aan zee woont, is het moment perfect voor een drankje.

Duinen en Bossen

Het kleine kustplaatsje Dishoek staat bekend om zijn mooie, rustige zuidstrand met de karakteristieke paalhoofden. Hier kunt u de Blauwe Vlag ook verwachten, wat betekent dat het zwemwater uitstekend is en dat het strand bijzonder schoon is. Vanaf het strand kunt u de schilderachtige duinen en bossen een spectaculaire achtergrond vormen. Wat dacht u van een wandeling te voet of per fiets? Er zijn hier mogelijkheden te over. Tussendoor is er een ijsje of een stop voor een ijsje in een ander stadje. En in Middelburg en Veere is het ook heel gezellig om even langs te gaan en de vele authentieke boetiekjes te bekijken.

Wat is er te doen in Noordzee Résidence Dishoek?

Middelburg heeft een goed ontwikkeld vervoersnetwerk zodat u uw dag in elk deel van de stad kunt beginnen en uw eigen wandel- of fietsroute. De oude binnenstad biedt vele interessante winkels, interessante oude gebouwen met een stadhuis. Tijdens uw wandeling of fietstocht geniet u van zon, een fris briesje en een prachtig uitzicht op de Noordzee.

Noordzee Resort Dishoek biedt de gemakken zoals luxe badkamers en het aantrekkelijke centrale gebouw, je hebt een goed restaurant, een ijssalon en nog veel meer. Voor uw dagelijkse maaltijd hoeft u zich dus niet te verplaatsen. Natuurlijk, je kunt ook alleen voor jezelf koken. Je moet boodschappen doen in de naburige stad voor uw dagelijkse boodschappen doen.

Als gast van Roompot Noordzee Résidence Dishoek mag je gebruikmaken van de faciliteiten van vakantiepark Hof Domburg. Ook heb je gratis toegang tot Zwembad De Parel. Dit vakantiepark ligt op ongeveer 20 minuten rijden met de auto.

Alle Eigenschappen van Roompot Noordzee Résidence Dishoek

Dit bungalowpark ligt Aan een strand, Aan een zee
Jammer, dit bungalowpark heeft geen horeca op het park. Misschien wil je liever andere bungalowparken vergelijken?
Er zijn accommodaties voor: 4 Personen, 6 Personen, 8 Personen, 9 Personen

Contactgegevens van Roompot Noordzee Résidence Dishoek

Kaapduinseweg 24
4371 NP Koudekerke