BungalowparkDeal.nl

Roompot Noordzee Résidence Cadzand-Bad

  • Luxe villa’s,
  • Recreatiemeer,
  • Zee en strand, maar ook een zwembad van 15 bij 5 meter.

Fotogalerij Roompot Noordzee Résidence Cadzand-Bad

Om een goed beeld te krijgen van dit bungalowpark van Roompot kun je de foto’s in onderstaande galerij bekijken. Klik op een foto voor een grotere variant.

Video van Roompot Noordzee Résidence Cadzand-Bad

Dit bungalowpark van Roompot vind je in in Nederland. Bekijk nu de parkvideo om een idee van het bungalowpark en de omgeving te krijgen.

Over Roompot Noordzee Résidence Cadzand-Bad

Boek een verblijf in Noordzee Résidence Cadzand-Bad gelegen in het prachtige Noordzee op het meest zuidwestelijke puntje van Nederland. Geniet van een rustige vakantie ver weg van de drukte van de stad. Deze luxe villa’s zijn gelegen binnen het park met zijn vele restaurants en strandpaviljoens. Terwijl u ontspant op uw terras of patio dek met een glas rosé aan de kust en geniet van de rust en stilte om u heen. De luxe villa’s gelegen bij het strand bieden comfort en privacy en hebben vaak een uitgestrekte tuin waar u gebruik van kunt maken. Omgeven door een natuurreservaat kunnen de kinderen na een dagje strand heerlijk in het water van het park in de bootjes trappen of zwemmen of knutselen etc. Zin in een uitstapje? U kunt een bezoek brengen aan het natuurgebied in de buurt van de stad Knokke of het historische stadje Brugge in België.

Gelegen in het zuiden van Zeeland, Noordzee Residence Cadzand-Bad zal een heerlijk uitje zijn voor het hele gezin. Vanuit ons kustpark, omgeven door een prachtig strandlandschap, kunt u genieten van diverse fiets- en wandeltochten op en rond het park maken. In het centrumgebouw vindt u de kinderkamer, waar leuke activiteiten georganiseerd voor de kinderen. U kunt ook het kleine dorpje bezoeken. Sportieve mogelijkheden zijn er op de tennis- of voetbalvelden waar u zich kunt uitleven!

In de omgeving van Noordzee Résidence Cadzand-Bad kunt u voor veel leuke dingen terecht. Bezoek het Zeeuws museum, de Zoo van Antwerpen of op de fiets de duinrijke omgeving verkennen. Natuurlijk kunt u ook gaan fietsen en genieten van het prachtige strand, waar de Noordzee Résidence Cadzand-Bad is gelegen. Dit is een plek waar u even weg kunt uit de drukke, rumoerige stad.

De nabijgelegen stranden van Noordzee Résidence Cadzand-Bad zijn onderscheiden met de Blauwe Vlag. Dit betekent dat het zand schoon is en het water schoon is. Strandgangers zijn verzekerd van een fijne tijd op het strand van Noordzee Résidence Cadzand.

Alle Eigenschappen van Roompot Noordzee Résidence Cadzand-Bad

Dit bungalowpark ligt Aan een meer, Aan een strand, Aan een zee
Elektrische auto opladen op het park, WiFi (Gratis)
Dit bungalowpark van Roompot heeft: Restaurant, Supermarkt
Ja, je kunt dit huren op het park: Bolderkar Verhuur, Fietsverhuur
Er zijn accommodaties voor: 10 Personen, 12 Personen, 14 Personen, 16 Personen, 4 Personen, 5 Personen, 6 Personen, 8 Personen, 9 Personen

Contactgegevens van Roompot Noordzee Résidence Cadzand-Bad

Cavelot 1
4506 GD Cadzand-Bad