BungalowparkDeal.nl

Roompot Nautisch Centrum Scheveningen

  • Afstand tot strand: 1000 m,
  • Luxe appartementen,
  • Strand en boulevard,
  • Geen faciliteiten.

Fotogalerij Roompot Nautisch Centrum Scheveningen

Om een goed beeld te krijgen van dit bungalowpark van Roompot kun je de foto’s in onderstaande galerij bekijken. Klik op een foto voor een grotere variant.

Video van Roompot Nautisch Centrum Scheveningen

Dit bungalowpark van Roompot vind je in in Nederland. Bekijk nu de parkvideo om een idee van het bungalowpark en de omgeving te krijgen.

Over Roompot Nautisch Centrum Scheveningen

Deze trendy, moderne appartementen liggen allemaal aan het water, en ze hebben allemaal een prachtig uitzicht op de Noordzee en/of over de haven. Ook zijn er veel gezellige restaurants, cafés en bars in de buurt.

Nautisch Centrum Scheveningen, een jachthavenproject gelegen op slechts 10 minuten lopen van een Noordzeestrand, biedt verschillende soorten appartementen en een penthouse. Het biedt appartementen geschikt voor maximaal 6 personen, terwijl het penthouse heeft een wijds uitzicht over de Noordzee, een ruime woonkamer en eethoek, een luxe keuken, een badkamer en een langgerekt dakterras. In het penthouse zijn er voor maximaal 6 personen, een comfortabele zit- en eethoek. Wanneer u kiest voor een van de appartementen, kunt u kiezen tussen een suite met uitzicht op de haven of de zee.

Het Nautisch Centrum Scheveningen is gelegen in de haven van Scheveningen aan de overkant van het Noordzeestrand of in de buurt van de boulevard. Hier vindt u de nacht de appartementen met uitzicht op de haven of over de zee. Met een capaciteit van 8 personen zijn de appartementen geschikt voor maximaal 8 gasten. Op een kwartiertje rijden ligt het vakantiegebied Kijkduin. Met een aantal plaatsen beschikbaar kan men golfen op de golfbaan, genieten van het zwembad, zwemmen in het zwembad, sleutelen aan een bootje, deelnemen aan diverse activiteiten, en het strand bekijken binnen de faciliteiten en activiteiten van het park of in het centrum van Scheveningen kunt u een fiets huren of een wandeling maken door de omgeving.

Wat zijn de leukste dingen om te doen bij Nautisch Centrum Scheveningen?

Als gast van Noordzee Scheveningen is de jachthaven het centrale punt en moet alle faciliteiten hebben voor uw recreatie. Het belangrijkste is dat er een plek is waar men kan zwemmen in de Noordzee of de andere activiteiten die in de omgeving worden aangeboden. Alle andere activiteiten bevinden zich in de buurt.

Naast de luxe appartementen staat het maritieme gebouw ‘De Werf’, dat een centrum is voor wateractiviteiten en sportgerelateerde bedrijven. Enkele mensen die hier wonen zijn eigenaar of huurder van de appartementen, en zij komen veelal uit de maritieme sector. De mensen die hier wonen hebben vragen over watersport, en ze willen watersport plannen. De mensen die hier wonen houden ook van luieren op het strand of wandelen op het strand. Het Noordzeestrand is slechts 1000 meter lopen.

Alle Eigenschappen van Roompot Nautisch Centrum Scheveningen

Dit bungalowpark ligt Aan een haven, Aan een strand, Aan een zee
Jammer, dit bungalowpark heeft geen horeca op het park. Misschien wil je liever andere bungalowparken vergelijken?
Er zijn accommodaties voor: 2 Personen, 3 Personen, 5 Personen, 6 Personen, 8 Personen

Contactgegevens van Roompot Nautisch Centrum Scheveningen

Hellingweg 6
2583 WG Den Haag