BungalowparkDeal.nl

Roompot Marinapark Volendam

Net een klein gezellig vissersdorpje aan een haven. Prachtige locatie met nette, schone en luxe huisjes met voldoende ruimte.

  • In historisch stadje,
  • Aan het IJsselmeer,
  • Bij jachthaven.

Fotogalerij Roompot Marinapark Volendam

Om een goed beeld te krijgen van dit bungalowpark van Roompot kun je de foto’s in onderstaande galerij bekijken. Klik op een foto voor een grotere variant.

Video van Roompot Marinapark Volendam

Dit bungalowpark van Roompot vind je in in Nederland. Bekijk nu de parkvideo om een idee van het bungalowpark en de omgeving te krijgen.

Over Roompot Marinapark Volendam

Vakantie in typisch Hollandse sferen op Marinapark Volendam. Gelegen aan de oever van het IJsselmeer, beschikt dit vakantiepark over een jachthaven met faciliteiten in de centrumvoorziening. In het toeristische dorp Volendam.

Dit is een typisch Volendams park. Het staat bekend om de traditionele Volendamse klederdracht, de vissen en het palinggeluid. Volendam is een stad in het noordoosten van Europa, gelegen aan de noordoever van het Volendammeer.

Wat is er te doen in Marinapark Volendam?

Het Volendam Marinapark is een goede keuze voor zowel gezinnen als senioren. Het is geschikt voor kinderen met zijn kleine zwembad en peuterbad bij het overdekte zwembad. Het ligt naast het strand en verschillende speeltuinen. Gasten van Volendam Marinapark kunnen ook een fiets huren en de omgeving van Volendam verkennen.

Bent u een natuurliefhebber? Dan moet u zeker een bezoek brengen aan het Marinapark. Het Roompot park heeft een eigen jachthaven, waar u een zeilboot of sloep kunt huren. U kunt een sloep huren en in de zomer een tochtje maken over het IJsselmeer. Hier kunt u een bezoek brengen en u vermaken langs de dijk. Een terrasje pikken of een paling eten is beide mogelijk.

U bent vrij om te eten wanneer u maar wilt. U kunt dineren in een restaurant of bij ons in een eetcafé. U kunt een grote verscheidenheid aan voedsel kopen in een supermarkt, of u kunt in een typisch Nederlands huis, of restaurant. U zult verblijft in bungalows gebouwd en ingericht in Volendamse stijl. Er zijn zelfs enkele bungalows met uitzicht op de haven en het IJsselmeer.

Omgeving

Volendam is een stadje in Nederland dat bekend staat om zijn klederdracht, zijn “gerookte paling” en nog veel meer. Bezoekers worden aangetrokken door dit authentieke dorp omdat de bijzondere ligging aan het IJsselmeer kan worden ervaren. Volendam heeft zijn eigen manier van muziek maken, en dat mag niet onbeloond blijven!

In de omgeving van Volendam liggen vele gezellige dorpen en stadjes aan het IJsselmeer. Wij raden u aan om binnen een half uur met de bus naar Amsterdam te gaan! U kunt zich echt ontspannen tijdens een boottocht op het IJsselmeer om het dorp Alkmaar te bekijken. Voor extra plezier raden wij u een bezoek aan Edam aan om ’s ochtends de heerlijke kaasmarkt te bekijken. Van juli tot augustus kunt u op woensdag de kaasmarkt in Edam bezoeken.

Volendam is een heel bijzonder stadje. De eerste indruk die u zult ervaren is heel gezellig en gemoedelijk. Jong of oud, iedereen zal ontspanning vinden in de speeltuin. In een soortgelijke geest kunnen mensen ontspannen op de Koemarkt. Het is een prachtige plek om te genieten van een verscheidenheid aan thema’s, zoals cultuur, waterrecreatie en sport.

Het park

Marinapark Volendam ligt in het hart van het stadje Volendam. Naast de deur is het een korte, gezellige wandeling naar de jachthaven van het park. De accommodaties zijn gebouwd in de traditionele Volendamse stijl en ingericht in een moderne, maar herkenbare, oud-Hollandse stijl. Vlakbij het park ligt een mooi strandje. Heerlijk om te relaxen tijdens uw vakantie! Ook vindt u op het park een speeltuin, een mini-supermarkt, een restaurant, het zwembad, een bar, diverse kruidenierswinkels, schoenmakerij, een kapper, schoonheidssalon, en tandartspraktijk Marina Clinic ligt hier vlak naast de deur. Tijdens de zomermaanden is Koos officieel lid van Marinapark Volendam

Volendam is een kleine stad in het noordelijke deel van Waterland in Nederland. De naam doet het al vermoeden: er is veel water. Op veel plaatsen in Volendam is het dan ook mogelijk om te varen. Kleinschalig en dicht bij het water ontdekt u de sloten en weilanden met koeien.

Elke dag trekken duizenden mensen uit de hele wereld door de straten van Volendam om te genieten van de traditionele Nederlandse dorpssfeer van Volendam. Op Marinapark Volendam, vlak naast het bruisende centrum van Volendam, kunt u kunt u verblijven in comfortabele vakantiebungalows, die gebouwd zijn in Volendamse stijl zijn gebouwd en uitzicht hebben op het Markermeer, de jachthaven en het IJsselmeer. Vanuit Marinapark Volendam loopt u zo naar de dijk, die vlak naast het park ligt, binnen 10 minuten! En van daaruit naar het bruisende centrum van Volendam. Op Marinapark Volendam vindt u vindt u een bijna supermarkt, een zwembad en bussen om Amsterdam te komen!

Alle Eigenschappen van Roompot Marinapark Volendam

Dit bungalowpark ligt Aan een haven, Aan een meer, Aan een strand
Elektrische auto opladen op het park, Huisdier Toegestaan, Wasserette, WiFi (Gratis)
Het park heeft: Binnenzwembad, Kinderbad, Peuterbad
Dit bungalowpark van Roompot heeft: Restaurant, Supermarkt
Ja, je kunt dit huren op het park: Bootverhuur, Fietsverhuur
Er zijn accommodaties voor: 11 Personen, 12 Personen, 4 Personen, 5 Personen, 6 Personen, 7 Personen, 8 Personen

Contactgegevens van Roompot Marinapark Volendam

Pieterman 1
1131 PW Volendam