BungalowparkDeal.nl

Roompot Marina Port Zélande

  • Afstand tot strand: 500 m,
  • Jachthaven,
  • Zee en strand,
  • Watersporten.

Fotogalerij Roompot Marina Port Zélande

Om een goed beeld te krijgen van dit bungalowpark van Roompot kun je de foto’s in onderstaande galerij bekijken. Klik op een foto voor een grotere variant.

Video van Roompot Marina Port Zélande

Dit bungalowpark van Roompot vind je in in Nederland. Bekijk nu de parkvideo om een idee van het bungalowpark en de omgeving te krijgen.

Over Roompot Marina Port Zélande

Vanuit uw luxe appartement in Marina Port Zélande ziet u de prachtige jachthaven vlak voor uw balkon. Het prachtige uitzicht op de jachthaven maakt u comfortabel. Voor een heerlijk uitstapje naar zee brengt u een bezoek aan Deltapark Neeltje Jans. Hier kunnen kinderen oefenen met zwemmen, duiken, kitesurfen en zeilen. U kunt alles te weten komen over de Oosterscheldekering waar ook veel stranden zijn om te ontspannen.

Het park Roompot biedt iedereen in de buurt alles wat nodig is voor watersport. Of men nu zwemt, duikt, kitesurft of surft, in elk jaargetijde kan men genieten van watersport. Als je op Roompot verblijft, heb je een prachtig uitzicht en is het makkelijk om naar de Noordzee of Grevelingen te gaan.

Vlakbij de Rotterdamse haven Zélande

Roompot Marina Port-Zeland is een mooie en ontspannende plek. In de buurt is wel wat te bezoeken, bijvoorbeeld de stadjes Ouddorp of Renesse, of een bezoek aan het park Neeltje-Jans-Delta. Actieve tips: het Klimbos-Zeeuwse Helden en de Waterjump-Brouwersdam. De buurt op de fiets verkennen is prachtig, hoewel je

Het is een populaire sport voor kitesurfers in Europa voor degenen die in de buurt van de Brouwersdam wonen, die het zuidwesten van Nederland (Zuid-Holland) en het zuidoosten van Zeeland verbindt.

Alle Eigenschappen van Roompot Marina Port Zélande

Dit bungalowpark ligt Aan een haven, Aan een strand, Aan een zee
Jammer, dit bungalowpark heeft geen horeca op het park. Misschien wil je liever andere bungalowparken vergelijken?
Ja, je kunt dit huren op het park: Fietsverhuur
Er zijn accommodaties voor: 4 Personen, 6 Personen

Contactgegevens van Roompot Marina Port Zélande

Kabbelaarsbank 9
3253 ME Ouddorp