BungalowparkDeal.nl

Roompot Landgoed Het Grote Zand

De omgeving van Landgoed Het Grote Zand is bij uitstek een gebied om uw vakantie door te brengen. Heide en bos worden afgewisseld door akkervelden. Het dorp Hooghalen ligt slechts op 1 km. afstand van het park. In de nabije omtrek zijn pretparken, musea en een dierentuin aanwezig en tal van andere leuke dagtochten mogelijk.

  • Veel faciliteiten
  • Bosrijke omgeving

Fotogalerij Roompot Landgoed Het Grote Zand

Om een goed beeld te krijgen van dit bungalowpark van Roompot kun je de foto’s in onderstaande galerij bekijken. Klik op een foto voor een grotere variant.

Video van Roompot Landgoed Het Grote Zand

Dit bungalowpark van Roompot vind je in in Nederland. Bekijk nu de parkvideo om een idee van het bungalowpark en de omgeving te krijgen.

Over Roompot Landgoed Het Grote Zand

Drenthe is momenteel de enige plek in Nederland waar u kunt genieten van een vrijwel ongerepte natuur. Daartoe behoren de bossen, de heidevelden en de weilanden in de buurt van Roompot Landgoed Het Groot Zand. In Drenthe leven herten, hazen, eekhoorns en konijnen.

Het grote centrumgebouw heeft vele ruimtes. Deze omvatten een receptie, parkwinkel, zwembad, sauna, solarium, een café, restaurant en vergaderzalen. Achter het hoofdgebouw ligt de kinderclub van Koos en een kinderfietsenverhuur.

Bij Landgoed Het Groot Zand is niet alleen te denken aan de prachtige ligging in de provincie Drenthe. In dit heerlijke park is van alles te doen voor jong en oud. Het is mogelijk om te ontspannen in de sauna of Turks stoombad en lekker te zwemmen in het overdekte zwembad. Ook op het park van het Grote Zand is van alles te doen. Hier kunt u genieten van de ongerepte natuur tijdens een heerlijke wandeling of fietstocht door de uitgestrekte bossen en heidevelden. Daarnaast zijn er nog tal van andere plaatsen die men niet mag vergeten te doen, zoals een dagje naar Wildlands Emmen (40min rijden) of een bezoek aan Kamp Westerbork (15min rijden)

Natuur

Drenthe is de enige plek in ons land waar u nog van een vrijwel onaangetaste natuurlijke omgeving kunt genieten. Landgoed Het Grote Zand grenst aan de uitgestrekte ongerepte bossen en heidevelden van boswachterij Hooghalen. Reeën, hazen, eekhoorntjes en konijntjes komt u hier nog dagelijks tegen.

Verblijf

Roompot Landgoed Het Grote Zand is een resort gelegen in Drenthe, en wordt beschreven als zeer bijzonder voor diegenen die op zoek zijn naar rust, stilte en de schoonheid van de natuur.

Landgoed Het Grote Zand ligt precies tussen Beilen en Assen in en is zeer goed bereikbaar met de auto.

Alle Eigenschappen van Roompot Landgoed Het Grote Zand

Elektrische auto opladen op het park, Wasserette, WiFi (Gratis)
Het park heeft: Binnenzwembad, Kinderbad, Peuterbad
Dit bungalowpark van Roompot heeft: Restaurant, Snackbar, Supermarkt
Ja, je kunt dit huren op het park: Fietsverhuur, Skelter Verhuur
Er zijn accommodaties voor: 10 Personen, 12 Personen, 4 Personen, 6 Personen, 8 Personen

Contactgegevens van Roompot Landgoed Het Grote Zand

Hof van Halenweg 2
9414 AG Hooghalen