BungalowparkDeal.nl

Roompot Kustpark Texel

Een dagje op het 30 kilometer lange strand, zeehonden kijken, lammetjes knuffelen, wandelen en fietsen in de Slufter, parachute springen, strandjutten of een avondje stappen in De Koog… op Texel is er altijd wat te doen.

  • Bij badplaats,
  • Rustig en ruim,
  • Zwemparadijs.

Fotogalerij Roompot Kustpark Texel

Om een goed beeld te krijgen van dit bungalowpark van Roompot kun je de foto’s in onderstaande galerij bekijken. Klik op een foto voor een grotere variant.

Video van Roompot Kustpark Texel

Dit bungalowpark van Roompot vind je in in Nederland. Bekijk nu de parkvideo om een idee van het bungalowpark en de omgeving te krijgen.

Over Roompot Kustpark Texel

Texel is een groot eiland in het Waddengebied en een van de grootste eilanden van Nederland. Zijn grootste kenmerk zijn de zandstranden en duinen en het karakteristieke kustgebied in de buurt van De Koog. Het drukke stadje De Koog ligt op slechts enkele minuten lopen. In het strandgebied en langs de hele kust is van alles te doen: wandelen of fietsen, zeehonden spotten, nog veel meer.

Het prachtige Kustpark Texel is gelegen op het prachtige Waddeneiland Texel. Het park biedt faciliteiten voor een uitgebreid activiteitenprogramma, maar u kunt er ook fietsen huren voor een mooie fietstocht door de duinen, een duik nemen in het zwembad, of heerlijk ontspannen in het Turks stoombad. Er is van alles te doen op en nabij het park, zodat de kinderen een leuke dag op Texel hebben.

Maak tijdens uw vakantie in Nederland een dagtocht naar het eiland De Koog. Daar bezoekt u Ecomare en bekijkt u de zeehonden. Daarna ontspant u in uw comfortabele en sfeervolle chalet of in uw comfortabele en trendy strandlodge. Als u trek heeft gekregen, kunt u een wandeling maken en eten in ons uitgebreide restaurant dat heerlijke maaltijden voor u serveert.

Kustpark Texel, is gelegen in een unieke omgeving. Omgeven door vlak polderlandschap ligt dit eiland. Vlak landschap met duinen en kleine dorpjes, en weilanden vol met schapen. Het land is zo vlak dat men hier en daar het gevoel heeft op een
uitzicht op een badplaats De Koog. Hier is elke week een aantrekkelijk prachtig vlak landschap. Waar je je op het eiland nooit verveelt!

Alle Eigenschappen van Roompot Kustpark Texel

Dit park heeft niet een speciale ‘ligging’.
Het park heeft: Binnenzwembad, Kinderbad, Peuterbad
Dit bungalowpark van Roompot heeft: Restaurant, Snackbar
Ja, je kunt dit huren op het park: Fietsverhuur
Er zijn accommodaties voor: 4 Personen, 6 Personen, 8 Personen

Contactgegevens van Roompot Kustpark Texel

Schumakersweg 3
1796 NM De Koog