BungalowparkDeal.nl

Roompot Kustpark Klein Poelland

Op Kustpark Klein Poelland worden geen faciliteiten en sport- en animatieactiviteiten aangeboden.

  • Kleinschalig park,
  • Vrijstaande bungalows,
  • Natuur.

Fotogalerij Roompot Kustpark Klein Poelland

Om een goed beeld te krijgen van dit bungalowpark van Roompot kun je de foto’s in onderstaande galerij bekijken. Klik op een foto voor een grotere variant.

Video van Roompot Kustpark Klein Poelland

Dit bungalowpark van Roompot vind je in in Nederland. Bekijk nu de parkvideo om een idee van het bungalowpark en de omgeving te krijgen.

Over Roompot Kustpark Klein Poelland

Het kleinschalige, gezellige familiepark is gelegen in Renesse aan de rand van het stadje. Het park, op fietsafstand van het Noordzeestrand, ligt binnen bereik van de kustplaats Burgh-Haamstede. Op het park is fietsverhuur. Kustpark Klein Poelland heeft een speeltuin voor kinderen en een paar eenvoudige voorzieningen zoals schommels en wippen. De activiteiten in het nabijgelegen stadje kunt u echter ook doen zonder door dit park te gaan. Renesse heeft veel recreatiemogelijkheden voor bezoekende gezinnen.

Deze regio kenmerkt zich door haar gastvrije mensen en prachtige stranden. In de directe omgeving en rondom deze prachtige natuurlijke bezienswaardigheden, zoals het gezellige Burgh Haamstede. Deze gemeente ligt dicht bij het Westenschouwen, waar zich ook het grote bos (Vluchtbaan) ligt. Aan de zuidkant van dit bosgebied ligt de meest zuidelijke van de Deltawerken. Vlakbij de rivier (de Nieuwe Maas) is kunt u over de weg rechtstreeks naar de Brouwersdam en een bezoek brengen aan het zwem badplaats Deltapark Neeltje Jans.

Je hebt als gast van Kustpark Klein Poelland gratis toegang tot het subtropisch zwemparadijs van Roompot Beach Resort in Kamperland (ca. 24 km).

Alle Eigenschappen van Roompot Kustpark Klein Poelland

Dit park heeft niet een speciale ‘ligging’.
Elektrische auto opladen op het park, WiFi (Gratis)
Dit bungalowpark van Roompot heeft: Supermarkt
Ja, je kunt dit huren op het park: Fietsverhuur
Er zijn accommodaties voor: 10 Personen, 4 Personen, 6 Personen

Contactgegevens van Roompot Kustpark Klein Poelland

Lagezoom 15
4325 CP Renesse