BungalowparkDeal.nl

Roompot Hunzepark

  • Recreatieplas
  • Sport en spel
  • Natuur
  • Niet ver van Wildlands in Emmen

Fotogalerij Roompot Hunzepark

Om een goed beeld te krijgen van dit bungalowpark van Roompot kun je de foto’s in onderstaande galerij bekijken. Klik op een foto voor een grotere variant.

Video van Roompot Hunzepark

Dit bungalowpark van Roompot vind je in in Nederland. Bekijk nu de parkvideo om een idee van het bungalowpark en de omgeving te krijgen.

Over Roompot Hunzepark

Voor alle leuke activiteiten, of u nu houdt van een ontspannen wandeling door de natuur, een avontuur van een hele dag in het park, of het beoefenen van een recreatieve sport, er zijn volop mogelijkheden in het Hunzepark. Het meer bij het park biedt vele mogelijkheden om te vissen of te kanoën. En wie liever op het droge blijft, kan kiezen uit verschillende activiteiten, zoals beachvolleybal, jeu de boules, golf en tafeltennis. Drenthe staat niet voor niets bekend als de regio met de meeste fietsmogelijkheden. Er is een overvloed aan goed gemarkeerde wandel- en fietspaden: maak een mooie fietstocht vanaf het park, of ga een bezoek brengen aan het Nationaal Park Drentsche Aa en het natuurgebied Hart van Drenthe. Voor de avonturiers,

In het plaatsje Gasselternijveen, gelegen in het hart van een prachtig natuurpark, vindt u het rustige en kalme Hunzepark. Dit park biedt een breed scala aan recreatiemogelijkheden, zoals kanoën, vissen en zwemmen. Avonturiers zullen aangenaam verrast zijn dat er rond het parkterrein een keur aan activiteiten te kiezen valt. Wat dacht u van een bezoek aan de mystieke hunebedden of een gezellige fietstocht in een van de lokale natuurparken? In het Hunzepark wordt Drenthe op zijn best gepresenteerd.

Hunzepark biedt u een grote verscheidenheid aan vakantiewoningen, van gezellige blokhutten bij het bos tot grote vrijstaande villa’s aan het meer. Het beheerbedrijf verwelkomt iedereen, van jonge stellen tot gezinnen en iedereen die wil genieten van een vakantie in een fantastische omgeving.

In het hart van Drenthe vindt u Hunzepark. Het Hunzepark ligt in het heuvel- en bosgebied in een geweldige Drentse omgeving. In deze omgeving is op het Hunzepark van alles te doen: watersporten, wandelen, tennis, voetbal, golf etc. Ook voor recreatie kunt u bij ons terecht: voetbal- en tennisvelden, basketbal- en volleybalterreinen, golfbaan, fiets- en ruiterterreinen,

Hunzepark, gelegen in Gasselternijveen, ligt aan de rand van de Hondsrug, waar een uitgestrekt natuurgebied ligt tussen de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Het gebied geeft een prachtig beeld van een landschap dat in de laatste ijstijd is gevormd. In het Hunzepark kan men het landschap verkennen via een uitgebreid netwerk van fietspaden, bospaden, zandpaden, rotspaden, ruiterpaden en wandelpaden. Door dit netwerk van paden kunt u zelf kiezen hoe u het gebied wilt verkennen.

Met zijn vele natuurgebieden, duinen en bergen heeft Drenthe een prachtig natuurlandschap, waar van alles te doen is: wandelen, fietsen en klimmen. Ook hier kunt u de natuur in al haar facetten ontdekken.

Alle Eigenschappen van Roompot Hunzepark

Dit bungalowpark ligt Aan een meer, Aan een strand, In het bos
Autovrij, Huisdier Toegestaan, Wasserette, WiFi (Gratis)
Het park heeft: Buitenzwembad
Dit bungalowpark van Roompot heeft: Grand Café, Snackbar, Supermarkt
Ja, je kunt dit huren op het park: Fietsverhuur, Kanoverhuur
Er zijn accommodaties voor: 36 Personen, 4 Personen, 40 Personen, 6 Personen, 8 Personen

Contactgegevens van Roompot Hunzepark

Hunzepark 4
9514 BW Gasselternijveen