BungalowparkDeal.nl

Roompot Gulpen

  • Heuvellandschap,
  • Luxe en gezellige cottages,
  • Dichtbij Maastricht en Valkenburg .

Fotogalerij Roompot Gulpen

Om een goed beeld te krijgen van dit bungalowpark van Roompot kun je de foto’s in onderstaande galerij bekijken. Klik op een foto voor een grotere variant.

Video van Roompot Gulpen

Dit bungalowpark van Roompot vind je in in Nederland. Bekijk nu de parkvideo om een idee van het bungalowpark en de omgeving te krijgen.

Over Roompot Gulpen

Midden in de beboste heuvels in Zuid-Limburg, ligt een groot bosgebied dat eigenlijk geen deel uitmaakt van de grond die wij momenteel in eigendom hebben. Het is omgeven door heuvels en biedt zoveel om te weten. In deze bossen is heel veel te doen en te zien.

Hier is een plek waar je ’s morgens wakker wordt met een koor van zingende vogels, in elk seizoen. Het is het hele jaar geopend, zodat u kunt genieten van uw verblijf in elk seizoen. Dit park heeft een eigen brasserie, een eetgelegenheid in de open lucht, een kinderspeelplaats en fietsverhuur.

Het gezin kan wandelingen maken door het serene dorp, genieten van de attracties in de Qids Club, spelen in de speeltuin met de kinderen in het pretpark, en profiteren van de comfortabele accommodatie in het hotel met eigen roomservice. De kinderen zijn enthousiast over de mogelijkheid om in een grote speelruimte te spelen terwijl ze over de dieren leren. De familie is trots op de centrale wasruimte met wasmachine en droger, zodat ze al hun kleren schoon kunnen houden voor hun volgende uitstapje.

Betalen voor alles, inclusief de auto.

Er zijn veel manieren waarop u en uw familieleden zich samen kunnen vermaken. Als u bijvoorbeeld een fiets huurt in het park, is dat een goede manier om tijd samen door te brengen en te genieten van de flexibele omgeving. Het subtropisch zwembad zwembad in Gulpen is leuk omdat je er zo lekker kunt zwemmen. Naast deze uitstapjes die zo leuk zijn, zijn er uitstapjes naar Maastricht, het Duitse Aken en het Belgische Luik. Ook willen de kinderen plezier hebbenin het Pretpark “de Valkenier” of het Sprookjesbos. En de dierenliefhebbers hebben Gaia Zoo in Kerkrade, en de pret bij SnowWorld in Landgraaf. Maar ook het wandelen, fietsen of de wintersport sporten in de natuur van het Gulpdal is ook een leuke optie. Er zijn mogelijkheden genoeg te doen.

Alle Eigenschappen van Roompot Gulpen

Dit bungalowpark ligt In de heuvels
Het park heeft: Geen zwembad
Dit bungalowpark van Roompot heeft: Restaurant
Ja, je kunt dit huren op het park: Fietsverhuur
Er zijn accommodaties voor: 10 Personen, 2 Personen, 4 Personen, 6 Personen, 8 Personen

Contactgegevens van Roompot Gulpen

Euverem 52
6271 PK Gulpen