BungalowparkDeal.nl

Roompot Ferienresort Cochem

Cochem is een bekende en geliefde vakantiebestemming omdat het slechts twee uurtjes rijden is vanaf Maastricht en u toch het gevoel heeft er even helemaal tussenuit te zijn.

  • Rustig en ruim
  • Golfbaan
  • Heuvellandschap

Fotogalerij Roompot Ferienresort Cochem

Om een goed beeld te krijgen van dit bungalowpark van Roompot kun je de foto’s in onderstaande galerij bekijken. Klik op een foto voor een grotere variant.

Video van Roompot Ferienresort Cochem

Dit bungalowpark van Roompot vind je in in Duitsland. Bekijk nu de parkvideo om een idee van het bungalowpark en de omgeving te krijgen.

Over Roompot Ferienresort Cochem

Cochem, gelegen op 170 kilometer van de Nederlandse grens, is een van de mooiste dorpen van Duitsland. Het is de thuisbasis van een prachtig park, dat veel bezoekers een vredig en mooi uitje bezorgt.

Schoonheid zit in verscheidenheid

Voor een aangename, romantische vakantie kunt u een luxe huis of een cottage in het kuurpark boeken. Voor een golfvakantie met uw gezin of golfvakantie met vrienden biedt een vakantiewoning in het Ferienresort Cochem het comfort van een luxe vakantie. Het appartement is een ideale plek om met uw familie of uw vrienden te bezoeken tijdens een golfvakantie. Het personeel in het restaurant zal u graag verwelkomen.

Een zeer schilderachtig resort net in het heuvelachtige gebied van Cochem. Het ligt op ongeveer 350 meter hoogte, net geen 200 meter boven de stad Cochem. De traditionele bouwstijl is authentiek voor de streek. De hele villawijk kijkt uit op een prachtig uitzicht over het omringende bos en de wijngaarden. Als u naar buiten gaat, zult u vele uitgestrekte wijngaarden zien. Daar kunt u een blik werpen op de charmante, gezellige historische plaatsen en komt u bij de rivier de Moezel. U hoeft niet hoeft er niet ver voor te gaan: een buitenzwembad is

Het merendeel van de vakantievilla’s in het Ferienresort van Cochem waren individuele woningen.

In Cochem, gelegen in het midden van het prachtige Moezeldal in de gebied, kunt u een interessante tijd doorbrengen. Bovendien, is Cochem met zijn rijke geschiedenis nog goed bewaard gebleven. Er zijn vele bezienswaardigheden die door toeristen bezocht kunnen worden. De ontspannende natuur en de schoonheid van de natuur zorgen ervoor dat veel van haar bezoekers helemaal tot rust komen.

Wist u dat…

Cochem de hoofdstad is van het district Cochem-Zell?De Rijksburcht wordt gezien als één van de mooiste en best bewaarde burchten van Duitsland?Napoleon destijds nog zijn intrek heeft genomen in de Rijksburcht?Cochem ruim 5000 inwoners telt?Cochem vaak wordt gezien als een dorp maar dat zij in 1332 al stadrechten verwierf?

Dit is de ideale locatie met een schilderachtige omgeving

Een vakantie aan de Moezel geeft u de mogelijkheid om ondergedompeld te blijven in de wijngaarden, want het is beroemd om zijn uitstekende wijnen. U kunt langs de rivier fietsen en bij elke bocht een nieuwe ervaring opdoen. U vindt er kleine dorpjes en steden en gebouwen uit verschillende tijdperken. Van gezellige wijnbars en restaurants kunt u de Moezelstreek ervaren als een sprookjesparadijs. Daar is de gezellige sfeer, de gastvrije gastvrijheid, samen met de uitstekende wijn, maken de Moezelstreek een geweldige omgeving tot onthaasting.

Alle Eigenschappen van Roompot Ferienresort Cochem

Dit bungalowpark ligt Aan een golfbaan
Elektrische auto opladen op het park, WiFi (Gratis)
Het park heeft: Binnenzwembad, Kinderbad
Dit bungalowpark van Roompot heeft: Restaurant, Snackbar, Supermarkt
Ja, je kunt dit huren op het park: Fietsverhuur
Er zijn accommodaties voor: 10 Personen, 12 Personen, 14 Personen, 4 Personen, 5 Personen, 6 Personen, 8 Personen

Contactgegevens van Roompot Ferienresort Cochem

Am Kellerborn 1
56814 Ediger-Eller