BungalowparkDeal.nl

Roompot Ferienresort Bad Bentheim

Het glooiende landschap is zeer aantrekkelijk: vele mooie dorpjes, indrukwekkende kastelen, schilderachtige bossen en majestueuze burchten ademen een geschiedenis.

  • Bosrijke omgeving,
  • Landhuisvilla’s,
  • Animatieprogramma.

Fotogalerij Roompot Ferienresort Bad Bentheim

Om een goed beeld te krijgen van dit bungalowpark van Roompot kun je de foto’s in onderstaande galerij bekijken. Klik op een foto voor een grotere variant.

Video van Roompot Ferienresort Bad Bentheim

Dit bungalowpark van Roompot vind je in in Duitsland. Bekijk nu de parkvideo om een idee van het bungalowpark en de omgeving te krijgen.

Over Roompot Ferienresort Bad Bentheim

Het glooiende landschap is zeer aantrekkelijk: vele mooie dorpjes, indrukwekkende kastelen, schilderachtige bossen en majestueuze burchten ademen een geschiedenis.

Het park

Een vakantie in Ferienresort Bad Bentheim is ideaal voor het het hele gezin. Het is niet alleen de idyllische ligging en de wellness-zone die dit resort zo populair maakt. Ferienresort Bad Bentheim biedt ook een ontspannen omgeving midden in de natuur. Hier zijn historische dorpjes, pittoreske bossen, een mooi kasteel en de mooiste kuurstadjes. De uitgebreide en luxueuze faciliteiten, de heerlijke wellnesszone en het brede aanbod van voorzieningen zijn hier uitgevonden om uw vakantie onvergetelijk te maken.

Omgeving

Bad Bentheim resort is gelegen in het historische stadje Bad Bentheim, dat bol staat van cultuur, dankzij de zwavelbronnen en de vele culturele mogelijkheden. Het oude kasteel van de stad is een bezienswaardigheid en u bent vrij om het te bezoeken om op uw gemak de fascinerende geschiedenis te ontdekken. In Bad Bentheim zijn er veel culturele bezienswaardigheden, met name de kleine geplaveide straatjes en oude smalle middeleeuwse steegjes waar een middeleeuwse sfeer heerst.

De natuur rond Bad Bentheim is ideaal om te fietsen en te wandelen. Er zijn vele routes van 18 tot 45 kilometer waaruit u kunt kiezen. Het kuuroord biedt ook veel goede wandel- en fietspaden. En natuurlijk is er genoeg te doen voor bezoekers in de buurt van Ferienresort Bad Bentheim. Bekijk hier alle activiteiten!

Conclusie

Als u Ferienresort Bad Bentheim bezoekt, dan is het verstandig om ook even op bezoek te gaan bij het beroemde beroemde kasteel van Bad Bentheim en te genieten van Kaffee und Kuchen in een traditionele traditionele Duitse kaffee/kuchenkraampjes. Daarna kunt u een goede wandeling maken in het Bentheimer Woud en genieten van bier met bratwurst terwijl u een traditioneel Weißbier op zijn best proeft.

Alle Eigenschappen van Roompot Ferienresort Bad Bentheim

Dit park heeft niet een speciale ‘ligging’.
Het park heeft: Binnenzwembad, Buisglijbaan, Buitenzwembad, Kinderbad, Kinderglijbaan, Stroomversnelling
Dit bungalowpark van Roompot heeft: Restaurant, Snackbar, Supermarkt
Er zijn accommodaties voor: 10 Personen, 12 Personen, 4 Personen, 5 Personen, 6 Personen, 7 Personen, 9 Personen

Contactgegevens van Roompot Ferienresort Bad Bentheim

Gut Langen 3
48455 Bad Bentheim