BungalowparkDeal.nl

Roompot Eco Grevelingenstrand

  • Afstand tot strand: 0 m,
  • Autovrij,
  • Eco-vriendelijk op vakantie,
  • Middenin de natuur,
  • Veel ruimte en privacy.

Fotogalerij Roompot Eco Grevelingenstrand

Om een goed beeld te krijgen van dit bungalowpark van Roompot kun je de foto’s in onderstaande galerij bekijken. Klik op een foto voor een grotere variant.

Video van Roompot Eco Grevelingenstrand

Dit bungalowpark van Roompot vind je in in Nederland. Bekijk nu de parkvideo om een idee van het bungalowpark en de omgeving te krijgen.

Over Roompot Eco Grevelingenstrand

De ideale vakantieplek voor natuurliefhebbers is Qurios Eco Grevelingenstrand: hier krijgt u de ideale kans om weg te komen van de stress die uw leven vult.

Op de Kabbelaarsbank in het besloten natuurgebied Grevelingenstrand vindt u ons resort Qurios ECO. Verscholen in dit groene gebied liggen voor u 30 zelfvoorzienende ECO cottages, waarin u privacy en vooral ruimte heeft, vanaf uw terras heeft u een vrij uitzicht over het Grevelingenmeer. De cottages staan in een zeer landelijke omgeving, daarom heeft u veel ruimte. Wie tot rust wil komen en van zijn vakantie wil gaan genieten kan dat met veel rust en ruimte

Accommodaties

De eco cottage is zo ontworpen dat de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk is. Het concept is ecologisch, het eindproduct natuurlijk. De afgewerkte cottage is uitgerust met weinig energieverslindende producten gemaakt van hout en hennep. Hierdoor passen de cottages perfect in het landschap. Door de grote glazen pui lijkt het alsof de buitenwereld binnen is.

De Cottages zijn geschikt om vier personen te huisvesten; als een echt “tiny house”, slim ingericht en dus eigenlijk van alles voorzien op slechts 30 vierkante meter leefruimte.

Even pas op de plaats.

Wat een uitnodigende kleine eco-ruimte biedt deze hut aan het water. Je bent hier zeker vrij om te ontspannen. De buren zijn ver genoeg weg om je helemaal vrij te voelen. Alleen jij en de natuur zijn hier te vinden. Een drankje op je terras of in je relaxte hangmat, met uitzicht op de baai. Vanaf deze afstand is de zeehond niet zo ver weg. Deze kleine buitengrill zal je avond compleet maken. Alle ingrediënten zijn verzameld om er samen een heerlijk diner van te maken.

Ga joggen, of geniet gewoon van de natuur.

Het Kabbelaarsbank Natuurreservaat ligt verscholen in het landschap. Als u met uw gezin gaat, vindt u hier een prachtige en betoverende omgeving van de grote bomen, bos en prachtige weilanden. Het is een geweldige plek voor het ontdekken van de natuur en voor het spotten van de prachtige vogelsoorten en al. Als u wilt, kunt u watervogels spotten vanuit de vogelhutten langs de route.

Alle Eigenschappen van Roompot Eco Grevelingenstrand

Dit bungalowpark ligt Aan een meer, Aan een strand
Autovrij, Elektrische auto opladen op het park, WiFi (Gratis)
Jammer, dit bungalowpark heeft geen horeca op het park. Misschien wil je liever andere bungalowparken vergelijken?
Ja, je kunt dit huren op het park: Fietsverhuur

Contactgegevens van Roompot Eco Grevelingenstrand

Middelplaat 10
3253 MH Ouddorp