BungalowparkDeal.nl

Roompot Duynparc De Heeren van ’s Gravensande

  • Caribische villa’s,
  • Zee en strand,
  • Vlak bij Den Haag,
  • Afstand tot strand: 800 m,
  • Bolderwagenverhuur,
  • Minimarkt,
  • Wifi op park (gratis).

Fotogalerij Roompot Duynparc De Heeren van ’s Gravensande

Om een goed beeld te krijgen van dit bungalowpark van Roompot kun je de foto’s in onderstaande galerij bekijken. Klik op een foto voor een grotere variant.

Video van Roompot Duynparc De Heeren van ’s Gravensande

Dit bungalowpark van Roompot vind je in in Nederland. Bekijk nu de parkvideo om een idee van het bungalowpark en de omgeving te krijgen.

Over Roompot Duynparc De Heeren van ’s Gravensande

Vlakbij het park liggen de grote steden Den Haag, Delft en Rotterdam. Zij hebben veel bezienswaardigheden zoals een museum, een dierentuin, winkels en eetgelegenheden. Daarnaast zorgt het vakantiecentrum voor een gezellige sfeer met zijn strand in ‘s-Gravenzande, een hapje en een drankje. Daar kunt u ook het park bezoeken. Het heeft vele faciliteiten zoals speeltuinen voor kinderen en veel te doen voor jong en oud. Bij Duynparc De Heeren van ‘s-Gravensande heeft u het gevoel van een echte vakantie.

Duinparc De Heeren van ‘s-Gravensande ligt vlak bij de duinen van de Noordzee. Frisse lucht inademen, zonnen of relaxen, zwemmen in zee of spelen in het zand. De ligging direct aan de Nederlandse kust. Rotterdam en Den Haag liggen vlakbij. In de zomer is het nabijgelegen attractiepark Madurodam leuk voor een bezoek.

Wat is er te doen op Roompot De Heeren van ‘s-Gravensande?

Duynparc De Heeren van ‘s-Gravensande ligt in een rustig gedeelte van de Zuid-Hollandse badplaats. De luxe villa’s zijn gebouwd in Caribische stijl, en hebben elk een gezellige veranda. De omgeving is zeer rustig, en er zijn niet al te veel faciliteiten aanwezig, wat de rust ten goede komt. Als u in een mooi resort aan het Zuid-Hollandse strand wilt verblijven, dan is Duyn

Er is een fietsspeeltuin, skelterverhuur voor kinderen, zodat kinderen zich kunnen vermaken en het park zelfstandig kunnen verkennen. Wilt u de omgeving ontdekken, dan er is fietsverhuur. Zo is er een fietsroute in Hoek van Holland en over de duinen naar het zeestrand, kunt u bij een van de vele strandpaviljoens komen om te zitten.

Op het park is er geen restaurant. Maar dat maakt naar onze mening niet uit, want u verblijft op het meest drukke regio van Zuid-Holland en u kunt bij wijze van spreken op iedere hoek uit eten.

Conclusie

Als u Roompot Duynparc de Heeren van ‘s-Gravensande binnenkomt, wordt u meteen overvallen door dat Caribische vakantiegevoel. Dat komt omdat u hier heerlijke vakantiehuizen vindt op zo’n prachtige locatie, aan de kust van Zuid-Holland. Het strand ligt op enige 800 meter afstand.

Alle Eigenschappen van Roompot Duynparc De Heeren van ’s Gravensande

Dit bungalowpark ligt Aan een strand, Aan een zee
Jammer, dit bungalowpark heeft geen horeca op het park. Misschien wil je liever andere bungalowparken vergelijken?
Ja, je kunt dit huren op het park: Bolderkar Verhuur, Fietsverhuur, Skelter Verhuur

Contactgegevens van Roompot Duynparc De Heeren van ’s Gravensande

Nieuwlandsedijk 16
2691 KW s-Gravenzande