BungalowparkDeal.nl

Roompot Duinresort Dunimar

  • Afstand tot strand: 4500 m,
  • Restaurants op 300 m van het park,
  • Zeer weinig voorzieningen op het park,
  • Rust en ruimte.

Fotogalerij Roompot Duinresort Dunimar

Om een goed beeld te krijgen van dit bungalowpark van Roompot kun je de foto’s in onderstaande galerij bekijken. Klik op een foto voor een grotere variant.

Video van Roompot Duinresort Dunimar

Dit bungalowpark van Roompot vind je in in Nederland. Bekijk nu de parkvideo om een idee van het bungalowpark en de omgeving te krijgen.

Over Roompot Duinresort Dunimar

Er zijn twee hoofdgebieden in het midden van de bollenstreek. Een van de gebieden is een badplaats op een van de mooiste plekken ter wereld, het andere heeft de grootste bollenvelden ter wereld. Direct aan de duinen gelegen en met het strand op een klein kwartiertje afstand. De bungalows zijn omgeven door bollenvelden

Dunimar heeft in deomgeving veel bezienswaardigheden te bieden. Hier kunt u fietsen, mountainbiken, zwemmen, surfen, kitesurfen, zeilen, varen, golfen of vissen. Maar vergeet ook niet de interessante stad Leiden, wat ook een museumstad is, of Haarlem, dat vele cafés en bezienswaardigheden biedt.

Als je moe thuiskomt, moet je naar een van de stranden in de omgeving. Je zou ook een lekker biertje/eten/drinken kunnen nemen als je in de stemming bent.

U vindt een mediterraan gevoel in uw accommodatie tijdens uw vakantie op dit resort Dunimar van Roompot.

Dit resort heeft alles wat u nodig heeft: verse broodjes van de snackbar op 300 meter loopafstand, een strand en een mooie omgeving om te fietsen.

Het strand bij Roompot Duinresort Dunimar

Een vakantie aan het strand kan je alleen maar een geluk bezorgen dat zo puur is dat het bijna te mooi voelt om waar te zijn. Er is niets dat je meer nodig hebt dan dat genot. Toch biedt de locatie van dit resort biedt zoveel schoonheid dat bewolkte dagen een welkome afwisseling zijn. Wie dit gebied bezoekt, ontdekt al snel de hoogtepunten van het land, zoals zoals Haarlem en Leiden. In deze steden kunnen toeristen een verscheidenheid aan culturele attracties bezoeken, bijvoorbeeld de beroemde universiteit van Leiden. En als ze willen reizen naar de rest van Nederland willen reizen, kunnen ze op de fiets of met de auto door het land.

Alle Eigenschappen van Roompot Duinresort Dunimar

Dit park heeft niet een speciale ‘ligging’.
Nee, het park heeft geen zwembad
Dit bungalowpark van Roompot heeft: Supermarkt
Ja, je kunt dit huren op het park: Fietsverhuur
Er zijn accommodaties voor: 4 Personen, 6 Personen

Contactgegevens van Roompot Duinresort Dunimar

Ruigenhoekerweg 5
2211 ZG Noordwijkerhout