BungalowparkDeal.nl

Roompot Domein Het Camperveer

Waan je in Downton Abbey vanuit het statige en romantische Engelse landhuis Villa Helena, waar de appartementen zich bevinden.

  • Rustige omgeving,
  • Luxe villa’s en appartementen,
  • Ruim opgezet.

Fotogalerij Roompot Domein Het Camperveer

Om een goed beeld te krijgen van dit bungalowpark van Roompot kun je de foto’s in onderstaande galerij bekijken. Klik op een foto voor een grotere variant.

Video van Roompot Domein Het Camperveer

Dit bungalowpark van Roompot vind je in in Nederland. Bekijk nu de parkvideo om een idee van het bungalowpark en de omgeving te krijgen.

Over Roompot Domein Het Camperveer

Aan de rand van het Veerse Meer ligt in de statige romantische Engelse sfeer van de Villa Helena, een van die Engelse landhuizen gelegen in een prachtige Engelse vallei. Alle appartementen hebben een eigen balkon. De villa’s liggen wijd verspreid over het landgoed en zijn omgeven door bomen en planten. Steek de straat over en je bent bij het Veerse Meer, dat onder surfers bekend staat als het “meer zonder eb of vloed”. Het water is hier vaak helder en wordt vaak gebruikt om te surfen, zwemmen, duiken, waterskiën, wakeboarden en kanoën.

Als gast van Roompot Domein Het Camperveer mag je gebruikmaken van de faciliteiten van Roompot Beach Resort. Ook heb je gratis toegang tot het zwembad. Dit vakantiepark ligt aan de andere kant van Kamperland, op ongeveer 5 kilometer afstand.

Downton Abbey aan zee

aan de rand van het Veerse Meer ligt Villa Helena. In de Engelse stijl van een statig huis uit vervlogen tijden, ligt deze elegante residentie aan het Veerse Meer. Omgeven door bomen en planten liggen de villa’s verspreid over het terrein. Geniet van de vele outdoor watersporten op het meer of op een van de vele eilanden in het meer. Surf, zwem, duik, kajak, kitesurf… en huur een boot om het meer of de vele eilanden te bevaren voor een leuke dag op zee.

Onderschat de kracht van nostalgie niet.

Als het ’s nachts donker is, dan moet je kijken naar de andere oevers van het machtige Veerse Meer. In Veere kunt u wandelen door oude straten en de monumenten van de handelsstad. Als u door de oude, rustige straatjes loopt, ziet u gezellige winkeltjes en een charmant, goed onderhouden stadje. In Arnemuiden kunt u zelfs mensen in klederdracht tegenkomen. Hun traditie moet bij u goede herinneringen oproepen.

De sfeervolle villa’s liggen op een paar minuten lopen direct aan het prachtige Veerse Meer. Ga varen met een gehuurde boot als het zonnig is. Er zijn vele eilandjes om te verkennen. Zoek een aanlegsteiger en geniet van een zomerse picknick of neem een duik in het water. In de omgeving van Kamper Land en Veere is een gezellig dorp net als vele andere kleine stadjes in de buurt. Geniet van de leuke winkeltjes, de fijne terrasjes en de mooie straatjes en pleintjes. Geniet van een fietstocht in Zeeland voor een fiets parallel aan de Noordzee. Het is een mooie plek om wat spanning weg te rijden. U kunt dan genieten van de zee in de buurt, u vindt in Neeltje Jans alles voor wateractiviteiten en waterpret! Vervolgens kunt u de mooie Zeeuwse trip afsluiten in een restaurant of een strandtent. De zee is altijd dichtbij!

Alle Eigenschappen van Roompot Domein Het Camperveer

Dit bungalowpark ligt Aan een meer
Jammer, dit bungalowpark heeft geen horeca op het park. Misschien wil je liever andere bungalowparken vergelijken?
Er zijn accommodaties voor: 4 Personen, 6 Personen, 8 Personen

Contactgegevens van Roompot Domein Het Camperveer

Camperveer 1 - 26
4493 DK Kamperland