BungalowparkDeal.nl

Roompot De Veluwse Hoevegaerde

  • Midden in de natuur
  • Overdekt zwembad en buitenbad
  • Rust én gezelligheid

Fotogalerij Roompot De Veluwse Hoevegaerde

Om een goed beeld te krijgen van dit bungalowpark van Roompot kun je de foto’s in onderstaande galerij bekijken. Klik op een foto voor een grotere variant.

Video van Roompot De Veluwse Hoevegaerde

Dit bungalowpark van Roompot vind je in in Nederland. Bekijk nu de parkvideo om een idee van het bungalowpark en de omgeving te krijgen.

Over Roompot De Veluwse Hoevegaerde

De Veluwse Hoevegaerde is een werkelijk prachtig en ontspannend park voor mensen die het prachtige natuurgebied van de omgeving willen verkennen en willen genieten van de rust en stilte van de bossen. Met 164 vrijstaande gelijkvloerse boerderijen en bungalows is het een ideale uitvalsbasis voor een vakantie. Wie aan een verblijf denkt, kan er zeker van zijn dat het park de juiste huizen in hun aanbod heeft. In totaal zijn er 14 verschillende soorten boerderijen en bungalows. Van ruime 2-persoons bungalows die van alle gemakken zijn voorzien tot gerenoveerde 6-persoons.

Wie in het park wil blijven, vermoedelijk om de omgeving te verkennen, of om een wandeling en trektocht te maken om van de natuur te genieten, kan op de Veluwe een rugzak meenemen.

Voor het hele gezin

Sommige van de jongste parkbezoekers zijn blij te horen dat hun vader, moeder of grootouder hen kan vertellen dat ze hun zwemkleding mee moeten nemen voor een bezoek aan het nieuwe zwembad. De Veluwse Hoevegaerde heeft een overdekt zwembad, een klein kinderbad én een buitenbad met kleine zonneweide.

Het zwembad is nieuw. Sinds 2021 heeft Roompot dit park (voorheen Landal) overgenomen en er het overdekte zwembad bijgebouwd.

Bovendien biedt het park een grote verscheidenheid aan vermakelijke activiteiten: bowling, midgetgolf, tafeltennis, zwemmen of tennissen, een mooie visvijver nog veel meer. Onder de speelvelden zijn voetbal en volleybal, andere sporten en andere interessante spelen mogelijk.

Gezelligheid en ontspanning op je vakantiebestemming

Als je op zoek bent naar een buitenparadijs, kom dan naar boerderij De Kampelaan bij De Veluwse Hoevegaerde. Je ontdekt er een unieke beleving in een natuurlijke omgeving waar je kunt ontspannen, genieten van een dag in het park of genieten van de zon op het grasveld en niet te vergeten van een goede maaltijd. Er zijn zoveel manieren om van dit buitenparadijs te genieten.

Alle Eigenschappen van Roompot De Veluwse Hoevegaerde

Elektrische auto opladen op het park, Wasserette, WiFi (Gratis)
Het park heeft: Binnenzwembad, Buitenzwembad, Kinderbad
Dit bungalowpark van Roompot heeft: Restaurant, Snackbar
Ja, je kunt dit huren op het park: Fietsverhuur
Er zijn accommodaties voor: 2 Personen, 4 Personen, 6 Personen

Contactgegevens van Roompot De Veluwse Hoevegaerde

Krachtighuizerweg 38
3881 PD Putten