BungalowparkDeal.nl

Roompot De Soeten Haert

  • Buitenactiviteiten
  • Zee en strand
  • Bij badplaats

Fotogalerij Roompot De Soeten Haert

Om een goed beeld te krijgen van dit bungalowpark van Roompot kun je de foto’s in onderstaande galerij bekijken. Klik op een foto voor een grotere variant.

Video van Roompot De Soeten Haert

Dit bungalowpark van Roompot vind je in in Nederland. Bekijk nu de parkvideo om een idee van het bungalowpark en de omgeving te krijgen.

Over Roompot De Soeten Haert

Aan de rand van de badplaats Rennesse ligt Vakantiepark de Soeten Haert. Dit is een comfortabel gezinsvriendelijk vakantiepark. Op slechts vijfhonderd meter afstand van het Noordzeestrand (voorzien van Blauwe Vlag keurmerk) is het  familievriendelijke vakantiepark ideaal om een aangenaam verblijf aan de kust te beleven. Uw gezin zal zich nooit vervelen, want hier zijn zoveel mogelijkheden om te doen, te zijn en de verschillende omgevingen te ontdekken.

De Soeten Haert is een ontspannende plek dicht bij de zee. Het is bij uitstek geschikt voor levensgenieters die hunkeren naar een rustige vakantie met veel activiteiten in de omgeving.

Vakantiepark De Soeten Haert is een populaire vakantiebestemming. U vindt bij ons de accommodaties die zij aanbieden zoals speciale bungalows uitgerust met speciale aanpassingen voor gasten met een lichamelijke handicap.

De accommodatie die wij op De Soeten Haert aanbieden is uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen. In De Soeten Haert vindt u kinderactiviteiten en een kids-only kinderclub. Deze omvatten een speeltuin en er is een Kids Club met speciale gratis en gevarieerde animatieprogramma’s voor kinderen.

Alle Eigenschappen van Roompot De Soeten Haert

Dit bungalowpark ligt Aan een strand, Aan een zee
Elektrische auto opladen op het park, Huisdier Toegestaan, WiFi (Gratis)
Het park heeft: Geen zwembad
Dit bungalowpark van Roompot heeft: Restaurant, Snackbar, Supermarkt
Ja, je kunt dit huren op het park: Bolderkar Verhuur, Fietsverhuur
Er zijn accommodaties voor: 4 Personen, 6 Personen, 7 Personen, 8 Personen

Contactgegevens van Roompot De Soeten Haert

Rampweg 14
4325 LH Renesse