BungalowparkDeal.nl

Roompot De Katjeskelder

  • Zwembad,
  • Animatieprogramma,
  • Bosrijke omgeving.

Fotogalerij Roompot De Katjeskelder

Om een goed beeld te krijgen van dit bungalowpark van Roompot kun je de foto’s in onderstaande galerij bekijken. Klik op een foto voor een grotere variant.

Video van Roompot De Katjeskelder

Dit bungalowpark van Roompot vind je in in Nederland. Bekijk nu de parkvideo om een idee van het bungalowpark en de omgeving te krijgen.

Over Roompot De Katjeskelder

Het gezellige vakantiepark tussen Oosterhout, Breda en het natuurgebied De Vrachelse Heide is de perfecte keuze voor een heerlijke gezinsvakantie. U vindt er alle faciliteiten die u nodig heeft om zich te vermaken zowel kinderen als gezinnen en voor wie het wat inspannender wil ook! Kom en beleef een heerlijk dagje uit in het gezelschap van uw gezin of alleen de geliefden. Als je van sport houdt, is er genoeg te doen. U kunt zich uitleven in ons zwembad. Onze mascotte Koos zal u bij de receptie en zorgt ervoor dat u zich thuis voelt. U kunt afspreken of met vrienden een partijtje minigolf spelen of gewoon lekker een potje jeu de boulen.

Of u nu met uw stel, vrienden of het hele gezin komt, een verblijf op Vakantiepark De Katjeskelder is gegarandeerd plezierig!

Omgeving

Het natuurreservaat Vrachelse Heide ligt in de provincie Noord-Brabant. Het ligt tussen de steden Oosterhout en Breda. Het park heeft alles wat u nodig heeft voor een ontspannen vakantie. Op het park zijn veel leuke activiteiten te doen. U kunt genieten van de prachtige omgeving van De Katjeskelder door te wandelen of te fietsen over heidevelden. U kunt een perfecte dag beleven door de nabijgelegen steden te bezoeken.

Oosterhout

Oosterhout is een gezellige stad, te midden van een prachtige streek waar men van lekker eten houdt. Het motto van veel Oosterhouters is “Eerst eten” – en dat geeft mij een goed gevoel. Oosterhout heeft zelfs een eigen volkslied dat zegt dat Oosterhout een stadje is waar kastelen en rijke mensen wonen. Vijf van alle kastelen bestaan nog in Oosterhout, terwijl twee ervan niet toegankelijk zijn voor het publiek. De kastelen zijn omgeven door kasteelparken, met veel verschillende bomen en vijvers. Ook vindt u hier de bijpassende statige huizen en lange lanen met aan weerszijden een dubbele rij bomen. Op de Oosterhoutse markt zijn de specialiteiten te vinden.

Breda

Brabant is de hoofdstad van België. Het is bekend om zijn prachtige middeleeuwse stad Breda. Hier kunt u een grote markt bezoeken of door een charmant park wandelen. In Brabant zijn veel winkelcentra bijeengebracht door de lokale bevolking van Breda. U vindt deze unieke mix van traditionele winkels en chique boetieks, bekende merken en leuke boetiekjes onder de Brabantse winkel.

Natuur

Houdt u niet van grote mensenmassa’s en geeft u de voorkeur aan rustige, vredige gebieden? Of wilt u een stad bezoeken en tegelijkertijd wat natuuractiviteiten doen, dan is het park een ideale keuze voor u. U kunt ook uw favoriete activiteit veranderen van wandelen, naar fietsen. Op het park zijn er paden om in te wandelen, en ook om te fietsen, en ook In het park zijn er paden om te wandelen, en ook om te fietsen. U kunt ook een gids inhuren om u mee te nemen op verdere excursies. Vanwege de vele informatie over het park en de natuur, en vanwege een tentoonstelling, raden wij u aan niet te vergeten een verrekijker mee te nemen om bijzondere vogels te spotten. U kunt ook een bezoek brengen aan het bezoekerscentrum.

Alle Eigenschappen van Roompot De Katjeskelder

Dit park heeft niet een speciale ‘ligging’.
Elektrische auto opladen op het park, Wasserette, WiFi (Gratis)
Het park heeft: Binnenzwembad, Buitenzwembad, Kinderbad, Peuterbad
Dit bungalowpark van Roompot heeft: Restaurant, Snackbar, Supermarkt
Ja, je kunt dit huren op het park: Bolderkar Verhuur, e-Chopper, Fietsverhuur
Er zijn accommodaties voor: 12 Personen, 14 Personen, 18 Personen, 22 Personen, 4 Personen, 6 Personen, 8 Personen

Contactgegevens van Roompot De Katjeskelder

Katjeskelder 1
4904 SG Oosterhout