BungalowparkDeal.nl

Roompot De Heihorsten

  • Ruim park,
  • Omringd door natuur,
  • Wandelen en fietsen.

Fotogalerij Roompot De Heihorsten

Om een goed beeld te krijgen van dit bungalowpark van Roompot kun je de foto’s in onderstaande galerij bekijken. Klik op een foto voor een grotere variant.

Video van Roompot De Heihorsten

Dit bungalowpark van Roompot vind je in in Nederland. Bekijk nu de parkvideo om een idee van het bungalowpark en de omgeving te krijgen.

Over Roompot De Heihorsten

Bungalowpark De Heihorsten is hard op weg om het nieuwe favoriete park te worden, dat komt doordat dat Bungalowpark De Heihorsten een aantal populaire faciliteiten heeft, zoals restaurants, winkels, de bowlingbaan, de schaatsbaan.

Het beste van stad en land

Uw vakantiehuis huis ligt op een prachtig stukje natuur. Het eerste wat u doet elke ochtend is een ontspannen ontbijt op het terras. Het weer is gewoon geweldig hier. En nu kijk je uit naar welk avontuur je te wachten staat. Ga je wandelen in de aangrenzende natuurgebieden van de Strabrechtse of Somerense Heide? Of neemt u een meer schilderachtige route en ontdekt u de rest van de omgeving van het park. En, wat dacht u van een ritje op een paard in de plaatselijke manege? Maar eerst het is een kort uitstapje. Als u ook wat stedelijk vertier wenst, bezoek dan de trendy binnenstad van Weert, terwijl het nabijgelegen Roermond de perfecte plaats is om te winkelen.

De Heihorsten

Midden op het Brabantse platteland ligt De Heihorsten. Als u op zoek bent naar rust en de weidsheid van het platteland, dan is dit een uitstekende keuze! Houdt u van fietsen, dan zult u in de omgeving van De Heihorsten uw hart ophalen. Wandelt u liever, maak dan een wandeling over de Strabrechtse en Somerense heide, die heel dicht bij Most liggen.

Wat is er te doen op en in de nabijheid van De Heihorsten?

Het is rustig. Het is vooral aantrekkelijk vanwege de mogelijkheid om echt te ontspannen. De perfecte plek om tot rust te komen. Als u klaar bent met van alles en nog wat te doen, wacht hier uw kans om gewoon te zitten en een goed boek te lezen.

Maar ook wandelliefhebbers en autoliefhebbers worden op hun wenken bediend! Zo kunt u urenlang wandelen in de Strabrechtse en Somerense heide. Zit u liever aan de drukke kant van de stad? Dan kunt u een dagje naar Eindhoven of Roermond.

Roompot De Heihorsten heeft geen restaurant, maar ligt in de buurt van een aantal gezellige eetgelegenheden. De inrichting van de accommodaties is rustiek en smaakvol. Elke vakantievilla is voorzien van alle gemakken van een luxe resort van topklasse. Puur genieten gegarandeerd!

Alle Eigenschappen van Roompot De Heihorsten

Dit park heeft niet een speciale ‘ligging’.
Het park heeft: Binnenzwembad
Dit bungalowpark van Roompot heeft: Supermarkt
Ja, je kunt dit huren op het park: Bolderkar Verhuur, Fietsverhuur, Skelter Verhuur
Er zijn accommodaties voor: 10 Personen, 12 Personen, 4 Personen, 6 Personen, 8 Personen

Contactgegevens van Roompot De Heihorsten

Bosrandweg 6
5712 GX Someren