BungalowparkDeal.nl

Roompot De Graaf van Egmont

  • Strand,
  • Zeezicht,
  • Appartementencomplex.

Fotogalerij Roompot De Graaf van Egmont

Om een goed beeld te krijgen van dit bungalowpark van Roompot kun je de foto’s in onderstaande galerij bekijken. Klik op een foto voor een grotere variant.

Video van Roompot De Graaf van Egmont

Dit bungalowpark van Roompot vind je in in Nederland. Bekijk nu de parkvideo om een idee van het bungalowpark en de omgeving te krijgen.

Over Roompot De Graaf van Egmont

De haven van Egmond aan Zee biedt een ongerepte en veilige plek voor toeristen en zeilers om te genieten van het strand om te zeilen of te zwemmen. Het beschermde gebied is aangewezen als Blauwe Vlag.

Een modern appartementengebouw met appartementen en suites die uitkijken op zee. Er zijn verschillende restaurants op de boulevard. Een leuke badplaats om te wandelen en te winkelen. Vlakbij ligt de badplaats Egmond aan Zee met zijn brede strand en de beroemde Alkmaarse kaasmarkt.

Er is een appartement, Studio 2 genaamd, waar 2 mensen tegelijk kunnen verblijven. Er is een woonkamer met een scherm, een magnetron, een afwasmachine en een airconditioner. Dan is er een keuken met een magnetron, een koffiezetapparaat en een afwasmachine. De badkamer is uitgerust met een inloopdouche en een toilet. Er is een lift en het complex beschikt over een parkeergarage. Ook kunt u een fiets pakken en ermee rondrijden in het nabijgelegen park. Op dinsdag, woensdag en zaterdag van 7.00 tot 17.00 uur kunt u vanaf De Graaf van Egmont rechtstreeks naar het appartementencomplex rijden. Als u later aankomt, rijdt u dan naar de

De Graaf van Egmont

Graaf van Egmont is een complex van appartementen boven het strand. Vanuit uw appartement kijkt u uit over de zee en de branding. Met een briesje dat vanaf de oceaan naar binnen waait, zorgt het geluid van de golven voor een rustgevend geluid. Een rechte lijn naar het midden van de stad is te vinden. Zo kunt u naar de kaasmarkt in Alkmaar, naar de molens van de Zaanse Schans, naar de Volendam of naar de bruisende stad Amsterdam. U kunt

In de zomer zult u genieten van het afgelegen strand van Graaf-van-Egmont en het zwembad. U kunt ook de tijd nemen om te ontspannen in het of een moment van geconcentreerde energie in het openluchtzwembad.

Gelegen aan het strand, midden in de duinen en in de stad, ligt de Roompot Graaf van Egmond, een vakantiebestemming waar kinderen kinderen zichzelf gelukkig maken. Je vermaakt je urenlang in de Kids Club terwijl je geniet van een drankje op het terras of in het restaurant. Alle moderne gemakken zijn aanwezig. Met een verblijf in de Graaf Van Egmond ervaart u geweldige service en luxe. In de nieuwe appartementen ontdekt u de laatste mode en stijl, en het het strandleven is een echte onderbreking van het stadsleven. U blijft in uw appartement voorzien van high speed internet en kunt u altijd vanaf uw laptop werken zonder de verleiding om de omgeving te verlaten. Als u een fiets huurt, maakt u met plezier een fietstocht langs de kliffen, de vuurtoren of de duinen. Verken de omgeving en fiets langs de duinen. In het prachtige luxe appartementencomplex Graaf van Egmond verblijft u verblijven in gloednieuwe appartementen en met het geluid van de zee op de achtergrond wakker worden, een echte onderbreking van de

Alle Eigenschappen van Roompot De Graaf van Egmont

Dit bungalowpark ligt Aan een strand, Aan een zee
Elektrische auto opladen op het park, WiFi (Gratis)
Nee, het park heeft geen zwembad
Jammer, dit bungalowpark heeft geen horeca op het park. Misschien wil je liever andere bungalowparken vergelijken?
Er zijn accommodaties voor: 2 Personen, 3 Personen

Contactgegevens van Roompot De Graaf van Egmont

Boulevard Noord 20
1931 CM Egmond aan Zee