BungalowparkDeal.nl

Roompot Cuber Veluwe

  • Design Outdoor Suites
  • Met personal assistant
  • Midden in natuurgebied
  • Geen faciliteiten

Fotogalerij Roompot Cuber Veluwe

Om een goed beeld te krijgen van dit bungalowpark van Roompot kun je de foto’s in onderstaande galerij bekijken. Klik op een foto voor een grotere variant.

Video van Roompot Cuber Veluwe

Dit bungalowpark van Roompot vind je in in Nederland. Bekijk nu de parkvideo om een idee van het bungalowpark en de omgeving te krijgen.

Over Roompot Cuber Veluwe

Om uw ervaring aangenamer te maken, hebben we de slaapkamer, het woongedeelte en het eetgedeelte zo gepositioneerd dat u de omgeving gunstig kunt zien. Door de enorme schuifdeuren hebt u altijd de buitenlucht in beeld, en we hebben de donkere kleuren gebruikt om u minder af te leiden. Het hoofdbed is geplaatst tegen een prachtig raam zodat u het meest prachtige uitzicht heeft, en de badkamer, slaapkamer en terras zijn zo gemaakt dat u de meest heerlijke plek heeft om van het buitenleven te genieten. U zult samen met uw partner de prachtige nachtelijke sterrenregen kunnen ervaren. Onze suites zien er zo goed uit en zijn zo gemakkelijk om van te genieten.

Naast van de ligging op de Veluwe (natuur), de inrichting (kamer/suite) het uitzicht (vanuit je bed), de sfeer (buiten zijn), kun je de hele Cuber suite via de app te bedienen. Gewoon een app voor alles. Je kunt direct inchecken, de lichten aanzetten, de airco bedienen, de jaloezieën openen, alles via je app. Je app biedt nog meer.

Een enthousiaste gids, afgestemd op uw interesses, een gids die u alles kan vertellen over de omgeving. Voor uw tijd hier, fietsverhuur, de hottub, ontbijt op bed regelen… het is allemaal mogelijk bij Cuber.

Houdt u van een goed idee en van design en natuur? Dan is dit een prima accommodatie voor een romantisch weekend. Deze luxe suites bieden de service van een luxe designhotel, maar met de vrijheid van een kleiner, luxe mini-hotel. Het gloednieuwe Cuber concept biedt u dezelfde mate van luxe, maar nu kunt u verblijven in een luxe outdoor private suite op de Veluwe. Terwijl de luxe niet alleen zit in het design, de faciliteiten en de service, maar ook in de persoonlijke assistent die bij de luxe hoort.

Het luxe resort gelegen op de Veluwe, in het midden van Nederland, is een droom van de natuur. Grote glazen deuren met een balkon kijken uit op de tuin, de buitenwoonkamer met een eettafel met uitzicht op de Veluwe en de regendouche in de tuin. Met ramen van vloer tot plafond die helemaal doorlopen tot aan het plafond, maakt de Cuber-suite op de Veluwe

Met Cuber heb je je persoonlijke assistent in je zak. Hij kent elk hoekje van deze luxe cottage en kan je tips geven voor de beste plekken om de grote vier te zien: edelherten, wilde zwijnen, moeflons en reeën en hij kan ook een romantisch plekje uitzoeken voor een dinner date. Laat de Cuber-app je iets vertellen over de verlichting die bij je stemming past; dim de lichten om de dieren in het wild te zien.

Voor wie deze zomer niet op vakantie kan, is er een mooi alternatief: Een vakantie in eigen land in de vorm van een vrijstaand vakantiehuis gelegen aan de voet van het Nationaal Park de Hoge Veluwe. Cuber Veluwe is een luxe designhotel en biedt u ook de ontspanning van een rustige omgeving in de vorm van een vrijstaand vakantiehuis.

Ontwerp Outdoor Suites

De luxe Cuber Outdoor Suite biedt een romantisch en rustig uitje voor een perfect weekend. Deze luxe mini-huisjes bevatten twee kamers, een woongedeelte van 42 vierkante meter een volledig uitgeruste keuken, en een douche, en omvatten ook een open leefruimte die de gasten in staat stelt te zitten en uit te kijken over de natuur. We kunnen airconditioning, verlichting en ook zonneschermen ook werken. Niet alleen vanuit de moderne woonkamer, krijg je ook de slaapkamer uit de woonkamer, en uit de inloop regendouche met glazen plafond!

Natuurrijke omgeving

Het pension ligt aan de rand van het bos bij Cuber Veluwe. Natuurlijk is het ook leuk om door het bos te wandelen of te fietsen. U kunt hier fietsen en wandelstokken huren. U kunt hier meer voorbeelden van dingen die u hier kunt doen!

Alle Eigenschappen van Roompot Cuber Veluwe

Dit bungalowpark ligt In het bos
Autovrij, Elektrische auto opladen op het park, Huisdier niet toegestaan
Nee, het park heeft geen zwembad
Jammer, dit bungalowpark heeft geen horeca op het park. Misschien wil je liever andere bungalowparken vergelijken?

Contactgegevens van Roompot Cuber Veluwe

Krimweg 140c
7351 TM Hoenderloo