BungalowparkDeal.nl

Roompot Callantsoog

  • Luxe, sfeervolle lodges,
  • Rustig gelegen in de duinen,
  • 500 meter van zee.

Fotogalerij Roompot Callantsoog

Om een goed beeld te krijgen van dit bungalowpark van Roompot kun je de foto’s in onderstaande galerij bekijken. Klik op een foto voor een grotere variant.

Video van Roompot Callantsoog

Dit bungalowpark van Roompot vind je in in Nederland. Bekijk nu de parkvideo om een idee van het bungalowpark en de omgeving te krijgen.

Over Roompot Callantsoog

Uw luxe vakantiehuis staat in de duinen, een rustige en vredige omgeving op ongeveer een halve mijl van het strand. Weg van de drukte. U begint de dag met een ontbijt op de veranda. Misschien een rustig startpunt om de vakantie te beginnen. Doornemen wat onze plannen voor de dag zijn? Naar het spannende Fort Kijkduin? Lekker luieren op het strand. Af en toe een duik nemen. De omgeving verkennen? Pak de fiets. Trek erop uit. Je zult een frisse neus halen en misschien een ritje en een wandeling in het park maken. Het is zo goed om even op adem te komen, weg van de drukte. Terug in uw luxe lodge kunnen we buiten op de veranda ontspannen met een drankje.

Een van de mooiste plekjes in Nederland

Callantsoog is een echt strandvakantieoord gelegen in een betoverend landschap te midden van de duinen. U kunt genieten van een wandeling door een nabijgelegen strandpaviljoen terwijl u kijkt naar de meeuwen die over het witte zand of gaan picknicken in het kleine groene centrum van Callantsoog. Na een wandeling door de duinen kunt u genieten van een lekker café en hapje eten en een strandje opzoeken om te zwemmen. Op woensdag kunt u een braderie bezoeken en leuke terrasjes en eettentjes vinden om uit te rusten na uw dag of dwalen door het groene landschap van Callantsoog.

Een binnenplaats op het eiland Texel, op slechts 500 meter van het strand.

Wat is er te doen bij Qurios Callantoog

Deze locatie is de reden waarom we kozen voor ons resort “Qurios Callantoog.” Het biedt geen faciliteiten, maar is omgeven door entertainment activiteiten. De locatie biedt genoeg dingen om te doen tijdens de vakantie.

De eerste lodge die je tegenkomt als je aankomt op het strand is een geweldige plek om te verblijven. Het is uitgerust met alles wat je nodig hebt om je comfortabel en op je gemak te voelen. De lodges geven u het gevoel dat u midden in de natuur bent. Alle lodges zijn kleurrijk en van alle begane grond en de royale ramen geven u een heerlijk binnen-buiten gevoel.

Alle Eigenschappen van Roompot Callantsoog

Dit bungalowpark ligt Aan een strand, Aan een zee
Het park heeft: Geen zwembad
Dit bungalowpark van Roompot heeft: Restaurant, Snackbar, Supermarkt
Ja, je kunt dit huren op het park: Fietsverhuur
Er zijn accommodaties voor: 4 Personen, 6 Personen

Contactgegevens van Roompot Callantsoog

Duinweg 4a
1759 NW Callantsoog